Brought to you by Gallerix
Dina bilder – din unika tavla
Ge bort som personlig gåva
Kollage av dina bästa minnen
Kollage finns i olika storlekar
fr.195 kr
Börja skapa här

Fotokollage


Fotokollage poster

Dina bästa bilder och dina bästa minnen i ett vackert fotokollage. Med ett fotokollage från Gallerix skapar du ditt eget unika konstverk som både är snyggt på väggen och roligt att visa upp för andra. Samla dina bästa bilder på barnen, familjen, från semestern, ditt bröllop eller en resa och sammanfoga till en vacker tavla i form av ett fotokollage. Möjligheterna är oändliga och endast dina fantasi sätter gränser för vilka bildkollage du kan skapa.

Designa ditt eget fotokollage

Våra fotokollage går att skapa i två olika storlekar, 30x40 och 50x70 cm. Du väljer själv om du vill skapa ditt fotokollage i liggande eller stående format. Beroende på val av storlek på din fotoposter kollage går det att välja mellan 6 och 54 bilder i ditt kollage. Välj utifrån hur många bilder du önskar att inkludera och vad du tycker blir snyggast. Ett tips är att du kan lämna några rutor tomma som rena färgrutor vilket kan användas för att fylla ut ditt fotokollage om du inte vill eller kan fylla alla bildrutor med bilder. Du kan då välja vilken färg du önskar på dessa bildrutor. Du kan också anpassa färgen på bakgrunden på ditt fotokollage. Välj mellan sex ljusa eller sex mörka nyanser.

Ladda upp dina egna bilder

Du skapar ditt fotokollage genom att ladda upp egna bilder. Du kan ladda upp bilder direkt från den enhet du använder, exempelvis din smartphone eller dator, men du kan också genom ett knapptryck sammankoppla med ditt Instagram-konto och ladda in dina bilder från Instagram. Bilder som laddas upp från din telefon eller Instagram ska vara i originalstorlek (ej komprimerade) för att bli så bra som möjligt i tryck.

Rama in ditt fotokollage

Ett snyggt fotokollage förtjänar en snygg ram. Våra ramar av hög kvalitet finns i svart, vit och solid ek och levereras med kristallklart plexiglas som skyddar din fotoposter samt vridclips på baksidan för enkel montering. Självklart kan våra ramar hängas upp både horisontellt och vertikal beroende på om du skapar ditt fotokollage liggande eller stående.

Vårt papper

 • 200 gram / m2
 • Vacker matt yta
 • Tjockt papper
 • Åldersbeständigt
 • Miljöcertificerat FSC

 • Miljöansvar
  Vi värnar om miljön. Därför ser vi till att för varje träd vi förbrukar vid tillverkning av våra posters så planterar vi två nya. Genom att stödja organisationen OneTreePlanted säkerställer vi där med en hållbar produktion båda idag och för framtiden. Utöver det är vårt tryckeri, med tillverkning i Sverige, certifierat för en hållbar produktion, vårt papper är FSC-märkt och den el vi förbrukar kommer från lokala producenter. När du väljer att handla från Gallerix kan du känna dig trygg i att vi tillsammans tar ansvar för vår gemensamma natur.

  Kundservice

  Har du frågor om våra fotoposter kollage eller om du behöver hjälp med din beställning är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Använd vårt webbformulär här på hemsidan eller skicka ett epost direkt till kundtjänst. Vi svarar så snabbt som möjligt. Välkommen!

  Vad våra kunder tycker

  Towe
  2021-02-22
  Fin service

  Fantastisk service med manuell sändning till Danmark. Tack.

  Marie Öberg
  2021-02-20
  Posters

  Fina och snabb leverans.

  Kallaysan
  2021-02-20
  Hur smidigt som helst

  Det var som en helt ny värld för mig. Schysst posters till helt ok priser och ramar och krokar. Allt skickas hem på ett kick. Hur nöjd som helst, tonåringarna...

  Ivana
  2021-02-19
  Tavla

  Bra beskrivning på hemsidan, vilket underlättar val av produkten. Varan kom snabbt och inom angiven tid.

  https://gallerix.se/fotokollage