50% rabatt på posters

Beställ som medlem (kostnadsfritt medlemskap) och få 50% rabatt på posters vid ditt första köp.

Ja tack!
50% rabatt på posters

Filtrera urval

Stäng
Använd filter
Använd filter

Billiga tavelramar från Gallerix


Snygga posters kräver snygga ramar. Vi har ett noga utvalt sortiment av ramar för posters i storlekarna 21x30cm, 30x40cm, 50x70cm och 70x100cm. Samtliga storlekar har en snygg, tunn profil som är 12mm bred och 20mm djup. Alla ramar går självklart att hänga upp både stående och liggande för att passa dina posters.

Färger och material

Vi erbjuder ett noga urval av tavelramar tillverkade furu. Dels är trä ett naturligt material som är förnybart och trä är också det vackraste materialet. Våra tavelramar i svart och vit färg har en dubbellackad ytfinish vilket ger en jämn och perfekt yta utan defekter. Våra ekramar tillverkas av 100% solid ek med en vacker naturlig yta.

Enkel montering

Samtliga modeller och storlekar av våra ramar är försedda med vridclips på bakstycket vilket gör att det går snabbt och lätt att montera posters. De har också fästhakar för att kunna hängas upp både stående och liggande beroende på motiv.

Kristallklart plexiglas

Samtliga tavelramar i vårt sortiment är försedda med ett extra tjockt, splitterfritt plexiglas. Vid leverans sitter en skyddsplast på vardera sida om glaset som skyddar från smuts och repor. Var noga med att ta bort skyddsplasten innan du hänger upp din tavelram på väggen.

Vad våra kunder tycker

Karin
2020-12-03
Snabbt och smidigt

Snabb leverans och snygga tryck. Enkelt att beställa och allt var bra inslaget och skyddat.

Helena fangohr -Lave
2020-12-02
Poster med ram

Bara bra.

Birgitta Jönsson
2020-12-02
Förträffligt

Kul sätt att sätta kartbild på finaste platsen vi vet. Lockade en 14 åring att beställa en julklapp till sin pappa. Jag ska kolla in sidan bättre, för...

Maja
2020-12-01
Kollage

Superfint kollage. Fin upplösning på bilderna, väldigt nöjd!

Senast besökta artiklar