Black Week: 50% rabatt

Beställ som medlem (kostnadsfritt medlemskap) och få 50% rabatt på posters under Black Week.

Ja tack!
Black Week: 50% rabatt

Filtrera urval

Stäng
Använd filter
Använd filter

Billiga tavelramar från Gallerix


Snygga posters kräver snygga ramar. Vi har ett noga utvalt sortiment av ramar för posters i storlekarna 21x30cm, 30x40cm, 50x70cm och 70x100cm. Samtliga storlekar har en snygg, tunn profil som är 12mm bred och 20mm djup. Alla ramar går självklart att hänga upp både stående och liggande för att passa dina posters.

Färger och material

Vi erbjuder ett noga urval av tavelramar tillverkade furu. Dels är trä ett naturligt material som är förnybart och trä är också det vackraste materialet. Våra tavelramar i svart och vit färg har en dubbellackad ytfinish vilket ger en jämn och perfekt yta utan defekter. Våra ekramar tillverkas av 100% solid ek med en vacker naturlig yta.

Enkel montering

Samtliga modeller och storlekar av våra ramar är försedda med vridclips på bakstycket vilket gör att det går snabbt och lätt att montera posters. De har också fästhakar för att kunna hängas upp både stående och liggande beroende på motiv.

Kristallklart plexiglas

Samtliga tavelramar i vårt sortiment är försedda med ett extra tjockt, splitterfritt plexiglas. Vid leverans sitter en skyddsplast på vardera sida om glaset som skyddar från smuts och repor. Var noga med att ta bort skyddsplasten innan du hänger upp din tavelram på väggen.

Vad våra kunder tycker

Fredrik
2020-11-23
Posters

Allt bara till belåtenhet, fina posters i bra kvalitet och tryck. Och snabb leverans.

Katarina Bergman
2020-11-22
Posters med ram

Allt bara toppen!

Helen Ortiz
2020-11-22
Inhandlat 3 st Födelsetavlor

Otroligt nöjd!!! Kommer bli fler köp framöver :)

Sara
2020-11-20
Superfina!

Är supernöjd med alla affischer, samt snabb leverans :)

Senast besökta artiklar