Brought to you by Gallerix
Vilken stad väljer du?
Anpassa både stil och färger
Trendiga kartor från Gallerix
Finns i flera olika storlekar

Poster Karta


Posterkarta från Gallerix

En posterkarta är inte bara en karta. Eller en poster. En kartposter är en personlig karta med unik design, skapad utifrån en plats, eller en viktig händelse på en plats, som ofta betyder något alldeles speciellt. Vart föddes du? Vart växte du upp? Vart bor du? Vart träffades ni eller vart gifte ni er? Möjligheterna är oändliga när du skapar din egen unika posterkarta som världskarta, stadskarta, känd eller okänd ort någonstans i världen. Vilken plats väljer du?

Designa din egen karta

Att skapa och beställa sin egen unika posterkarta är lätt. Gå till vårt designverktyg och börja med att välja en plats för din kartposter. Det kan vara ett land, en stad, en ort eller en plats från vart som helst i världen. Med vår GPS-koordinator hämtas din plats koordinater automatiskt och skrivs ut längst ner på din karta. Byter du plats så uppdateras koordinaterna på posterkartan. Du kan också välja att avmarkera alternativet för koordinater och istället skriva en valfri text på din karta. Det kan vara ett minne, ett namn, en hälsning, ett meddelande eller en liten notis. Du väljer själv.

Anpassa text, stil och färg

I steg 1 när du börjar att anpassa din kartposter väljer du vilken text som ska stå på din poster karta. Namnet på den plats du valt skrivs automatiskt ut som rubrik, men denna går att ändra om så önskas. Under rubriken anges en underrubrik som automatiskt skrivs ut som namnet på landet från den plats du har valt. Denna kan också anpassas. Om platsen du valt är Stockholm blir rubriken på din kartposter Stockholm och underrubriken Sverige. Texten kan ändras och personifieras till exempelvis "Här träffades vi" eller "Här gifte vi oss". I steg 2 när du ska designa egen karta väljer du först ett tema. Temat styr den typografiska designen på din karta. Välj mellan stilarna "Original", "Basic", "Modern", "Boxed" och "Gin". Därefter väljer du stil vilket styr hur inramningen av din posterkarta ska se ut. Här väljer du mellan "Classic" som är stilen för klassisk kartposter, "Poster" som ramar in din karta med en vacker tunn, vit inramning eller "Borderless" som är ett utfallande alternativ där kartan täcker hela din poster karta. Därefter väljer du vilken färg du önskar på din posterkarta och till sist väljer du om du önskar vitt eller svart vägnät. De många alternativen gör att du kan kombinera hundratals olika designs och skapa din helt unika poster karta.

Rama in din karta

Se till att rama in din poster karta så den blir en snygg tavla. Vi har ett noga valt sortiment av posterramar i hög kvalitet i svart, vit och solid ek. Våra ramar finns i matchande storlek till både karta 30x40, karta 50x70 och karta 70x100cm. Det kan vara snyggt att hänga två matchande posterkartor tillsammans på väggen som ett "perfect pair".

Vårt papper

 • 240 gram ytvikt
 • Vacker matt yta
 • Hög bulk
 • Åldersbeständigt
 • FSC Miljöcertificerat

 • Miljöansvar
  Vi tar ansvar för vår produktion och arbetar för en hållbar miljö. Vi stödjer organisationen OneTreePlanted och för varje träd vi förbrukar vid tillverkning av våra posters planterar vi två nya. Därigenom säkerställer vi en hållbar produktion och att vi tar ansvar för vår natur både idag och imorgon.

  Kundservice

  Önskar du hjälp med din beställning eller har du frågor om våra kartor? Hör av dig till vår kundtjänst genom vårt webbformulär här på hemsidan eller genom att skicka ett epost. Vi svarar normalt inom 24 timmar. Välkommen!

  Vad våra kunder tycker

  Malin
  2021-01-15
  Poster

  Skickade efter en poster ifrån eran hemsidan. Leveransen gick jättefort, och den var ännu finare i verkligheten. Är jättenöjd!

  Hanna
  2021-01-12
  Födelseposter

  Supernöjd, precis som jag förväntat mig!

  Lydia
  2021-01-11
  Nöjd!

  Snabb leverans, effektiv kundtjänst!

  J
  2021-01-09
  Nöjd!

  Jättefin kundservice som ändrade ett misstag jag gjort i beställningen. Fina posters.

  Senast besökta artiklar