Ingrid Kraiser

Ingrid Art Design – Ingrid Kraiser arbetar som konstnär, fotograf och mönsterdesigner. Typiskt för hennes konststil är att ett motiv i grunden alltid består av ett originalfoto som kreativt formas om för att ge ett tänkt konstnärligt uttryck. En dalia kan bli en svepande vinge, delar av ett moln kan formas till ett lejonhuvud, ett lejonhuvud kan bli ett tapetmönster. Ingrids fotokonst tar fantasifullt nya former och täcker stilmässigt en bredd av naturtonade abstrakta och stämningsfullt målade motiv.

 

Mer av Ingrid Kraiser

Wired Beige Poster

Utförande

  • posterdesign Posterdesign
  • bleed Utfallande

Storlek

Lägg till ram
Storleksguide
Premium Selection
  • Tillgänglig i lager
  • Leverans 2-4 dagar
Produktbeskrivning

Ingrid Kraisers bilder består av bildbehandlade originalfoton. Här har ett foto av en apa satts samman till en stilrent rundad skepnad i abstrakt form. Tittar man nära kan man se själva apfiguren. Färgtonerna skiftar i naturnära nyanser med svarta inslag mot en ljusbeige bakgrund. Kan med fördel matchas med övriga posters i Ingrids kategori av abstrakta motiv.

Leveransinformation
Vi erbjuder fri frakt över 295 kr för dig som är Gallerix Member. Att bli medlem är helt kostnadsfritt. För övriga beställningar erbjuder vi fri frakt över 395 kr. Handlar du för under gränsen för fri frakt tillkommer en fraktavgift på 59 kr.

Vår leveranstid är normalt 2-4 arbetsdagar från beställningsdatum. Vänligen notera att leveranstiden kan vara något längre vid högtider och hög belastning hos fraktbolagen.

 

 

Fler posters från samma artist

Vad våra kunder tycker

Wendy
2021-03-01
Snabb leverans

Jättesnabb leverans och bra kvalité på posters

Milka
2021-02-27
Toppen!

Fin kvalitet och snabb leverans!

Katarina Hansson
2021-02-27
Tavelram

Toppen!

Towe
2021-02-22
Fin service

Fantastisk service med manuell sändning till Danmark. Tack.

https://gallerix.se/poster/3113-wired-beige