Ingrid Kraiser

Ingrid Art Design – Ingrid Kraiser arbetar som konstnär, fotograf och mönsterdesigner. Typiskt för hennes konststil är att ett motiv i grunden alltid består av ett originalfoto som kreativt formas om för att ge ett tänkt konstnärligt uttryck. En dalia kan bli en svepande vinge, delar av ett moln kan formas till ett lejonhuvud, ett lejonhuvud kan bli ett tapetmönster. Ingrids fotokonst tar fantasifullt nya former och täcker stilmässigt en bredd av naturtonade abstrakta och stämningsfullt målade motiv.

 

Mer av Ingrid Kraiser

Noho Poster

Utförande

  • posterdesign Posterdesign
  • bleed Utfallande

Storlek

Lägg till ram
Storleksguide
Premium Selection
  • Tillgänglig i lager
  • Leverans 2-4 dagar
Produktbeskrivning

Ingrid Kraisers bilder består av bildbehandlade originalfoton. Här har ett foto av en pion använts för att skapa formen av en krage, som i sin tur satts samman med ett foto av en klassisk staty. Färgtonerna går i stilrena grå, vita och beiga nyanser mot en ljusgrå bakgrund. Motivet ingår i en enhetlig stilserie där bilderna med fördel kan matchas med varandra.

Leveransinformation
Vi erbjuder fri frakt över 295 kr för dig som är Gallerix Member. Att bli medlem är helt kostnadsfritt. För övriga beställningar erbjuder vi fri frakt över 395 kr. Handlar du för under gränsen för fri frakt tillkommer en fraktavgift på 59 kr.

Vår leveranstid är normalt 2-4 arbetsdagar från beställningsdatum. Vänligen notera att leveranstiden kan vara något längre vid högtider och hög belastning hos fraktbolagen.

 

 

Fler posters från samma artist

Vad våra kunder tycker

Towe
2021-02-22
Fin service

Fantastisk service med manuell sändning till Danmark. Tack.

Marie Öberg
2021-02-20
Posters

Fina och snabb leverans.

Kallaysan
2021-02-20
Hur smidigt som helst

Det var som en helt ny värld för mig. Schysst posters till helt ok priser och ramar och krokar. Allt skickas hem på ett kick. Hur nöjd som helst, tonåringarna...

Ivana
2021-02-19
Tavla

Bra beskrivning på hemsidan, vilket underlättar val av produkten. Varan kom snabbt och inom angiven tid.

https://gallerix.se/poster/3123-noho