Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.
Tavlor och Konst online
Trendigt just nu
Tavlor och Ramar
Shoppa nu!
Tavlor Trendigt
Utvalda motiv
Trendigt
Tavlor Nyheter
Senast inkomna
Nyheter
Tavlor Bästsäljare
Tavlor på topplistan
Bästsäljare

Senast inkomna

  • -20%*

    Hot In Here Poster

    119,00 kr
  • -20%*

    I Came For The Tea Poster

    119,00 kr
  • -20%*

    Buon Appetito Poster

    119,00 kr
  • -20%*

    Mojito Poster

    119,00 kr
  • -20%*

    La Tassé D'or Poster

    119,00 kr
  • -20%*

    Clink Clink Poster

    119,00 kr
  • -20%*

    Aperol Spritz Aperitivo Roma Poster

    119,00 kr
  • -20%*

    Let's Get Breakfast Poster

    119,00 kr
  • -20%*

    Olio D'Oliva Poster

    119,00 kr
  • -20%*

    Martini Mondays Extra Dirty Poster

    119,00 kr
  • -20%*

    Bana Bananas Poster

    119,00 kr
  • -20%*

    Café De La Semaine Poster

    119,00 kr
Kartposters
Skapa din egen unika
Kartor
Tavelramar
Se alla ramar
Tavelramar
Personlig Födelsetavla
Ditt barn i skala 1:1
Födelsetavlor

Bästsäljare

Tavelvägg till arbetsrum
Till hemmakontoret
Arbetsrum
Tavelvägg till barnrum
Fint i barnrummet
Barnrum
Tavelvägg till vardagsrum
Hitta inspiration
Vardagsrum

Blogg

Snygga tavlor online
Upptäck
Våra kollektioner
Alla kategorier
Barntavlor

Barntavlor

Till kollektionen
Mode

Mode

Till kollektionen
Ikoniska fotografier

Ikoniska fotografier

Till kollektionen
Konsttavlor

Konsttavlor

Till kollektionen

Tavlor


Köp tavlor och konst online

Ska du köpa tavlor ska du besöka Gallerix.se. Hos Gallerix hittar du ett komplett sortiment av tavlor, posters och ramar online till bra priser. Motiven är skapade av kreativa konstnärer, grafiker, designers och fotografer från hela världen. Det breda utbudet av väggkonst och tavlor erbjuder något för alla stilar och smaker. Från lugna natursköna landskap och häftiga storstadspanorama till livlig eller diskret abstrakt konst. Trots den stilistiska variationen av tavlor i kollektionerna är minimalismen och enkelheten i skandinavisk design kärnan inspirationen. Det är från naturens naturliga färger och former som våra alster har sina byggstenar. Oavsett om din interiör är lynnig och tät eller ljus och uppfriskande är vårt stora urval av väggkonst utrustat för att genomsyra din inredning med en kompletterande ton som lyfter helheten i ditt hem. Välj bland tavlor i teman som New Scandinavian Design eller Modern Design alternativt tavlor i kategorier som botaniskt, natur, grafiskt, fotokonst eller mode.

Stora och små tavlor för varje hem och rum

Hos Gallerix hittar du ett brett urval av väggkonst, både små tavlor och stora tavlor, och något för alla stilar och rum. Letar du tavlor till sovrum, vardagsrum, barnrum eller kök kan du lätt navigera bland tusentals motiv genom att sortera mellan våra kategorier. Med stilrena ramar av hög kvalitet och snygga motiv kan du skapa exakt den typ av tavelvägg du önskar. Att välja motiv till din tavla är inte helt lätt men vi har samlat trendriktiga och stilsäkra motiv för alla smaker; från geometrisk minimalism och svartvit fotokonst till livfulla och iögonfallande djur- och naturtavlor. Inspirationen till våra tavlor hämtar vi från enkelheten i skandinavisk design. Kombinera storlekar och rama in med någon av våra ramar i svart finish, vit finish eller solid ek. Oavsett om dina inredningskunskaper är blygsamma eller extravaganta så finns vi här för att ge dig alternativen som livar upp din fantasi och maximerar din inrednings estetiska potential. Vårt mål är att göra trendig konst tillgänglig för alla.

Tryck av tavla efter beställning – vi värnar om miljön

När du väljer att beställa tavlor och tavelramar från Gallerix kan du känna dig trygg i att vi är noga med både service och kvalitet. Vi har dessutom en välutvecklad miljöpolicy som genomsyrar allt vårt arbete från produktion till leverans. Vi producerar alla våra tavlor löpande vilket innebär att dina posters trycks först efter beställning. Det i sin tur innebär att vi aldrig lagerför några posters vilket dels säkerställer att du aldrig får en produkt som tappat kvalitet med tiden, men vilket också är det bästa för miljön. Inget material går till spillo och vi har ingen överproduktion som måste kasseras om den inte säljer slut. Inom ett par arbetsdagar från det att du lagt din beställning skickas dina beställda varor från vårt tryckeri. Har du frågor om våra produkter eller om en order är du välkommen att höra av dig till vår kundservice. Vi svarar normalt samma dag och alltid inom 24 timmar under vardagar. Du kontaktar kundtjänst via epost eller genom att fylla i formuläret på hemsidan.

Snygga tavlor av högsta kvalitet – Pryd dina väggar med tidlös konst

Vi vet att kvalitet gör skillnad och våra tavlor är tryckta på bästa tänkbara papper. Vi trycker alla våra posters och tavlor på 200g MultiDesign som är ett miljöcertifierat matt papper av högsta kvalitet från det franska pappersbruket Clairefontaine. Vårt sortiment av tavelramar tillverkas i Europa av högkvalitativ furu och ek. Genom högt ställda krav på vår egen produktion, ett noga urval av material, leverantörer och samarbetspartners säkerställer vi att du får tavlor online av högsta kvalitet varje gång du beställer från Gallerix. Vi uppdaterar vårt sortiment löpande och varje vecka släpper vi nya trendriktiga motiv som du kan låta dig inspireras av. Köp dina nya tavlor hos Gallerix idag och få rabatter och erbjudanden när du blir klubbmedlem. Glöm inte att tagga din tavla och tavelvägg med @gallerix och följ oss på Instagram och Facebook!