Vinterrea - Nu upp till 35% rabatt
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Sortering
Använd filter
Abstrakta posters
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX
Modern konst

Abstrakta posters

Abstrakt konst har en unik plats i vår värld av inredning. Det är en av få stilar som ger utrymme för en bred tolkning av dess egentliga betydelse. Den abstrakta konstens ambition är ofta att uppnå det tillsynes omöjliga; att inkapsla immateriella saker i en materiell form. Och det är det som gör den abstrakta konsten så spännande. När andra stilar är mer som en rak linje blir den abstrakta konsten en flerdimensionell labyrint av intryck och tolkningar som både fascinerar och inspirerar.
Abstrakt konst

Tavlor med abstrakt konst

Få konststilar inspirerar och fascinerar på samma sätt som abstrakt konst. Abstrakt konst är ofta definitionen av det vi kallar bara Konst när vi talar om Modern konst eller konst online. När du söker en konst tavla eller konst poster som ska sticka ut, som folk kan stå och beundra och som betraktare kan förundras över så är motiv från just kategorin abstrakt konst det självklara valet. Abstrakta tavlor och abstrakta posters ger utrymme för tolkning på ett sätt som ingen annan kategori av posters gör. Från de enkla minimalistiska abstrakta tavlorna, ofta i ljusa och mättade färger, till detaljerade målningar och kreativa illustrationer . Våra abstrakta tavlor är framtagna dels av våra egna designers och illustratörer men också av etablerade konstnärer och tecknare.

Kombinera abstrakt konst

Tavlor från kategorin abstrakt konst är ofta snygga att hänga upp som enskilda tavlor i stora format, men de är också en självklar del av en modern och trendig tavelvägg. Ingen tavelvägg är komplett utan posters med abstrakta motiv. Kombinera gärna dina konsttavlor med posters ut kategorin Texttavlor eller Botaniskt för en stilsäker och trendriktig tavelvägg.

Stilar inom abstrakt konst

Inom abstrakt konst finns en rad olika konststilar. Hos Gallerix hittar du noga utvalda posters inom abstrakt konst med line art-skisser, illustrationer, vattenfärg, grafisk konst, blyertsskisser, geometrisk design och akvarellmålningar för att nämna några. Oavsett om din inredning går i modern stil med stora öppna ytor och ljusa väggar eller i en varmt ombonad estetisk stil med mängder av detaljer så finns något inom kategorin abstrakt konst för alla smaker. Ingen annan konstform är så uttrycksfull som just abstrakt konst. Låt din konsttavla och dina abstrakta posters kapa kontrast och vara en central punkt på väggarna i din inredning eller välj ett konstmotiv som väver samman stil och form i ditt rum. Du hittar garanterat en abstrakt tavla som passar perfekt i just ditt hem.

Abstrakta posters för alla rum

Kategorin abstrakta posters inkluderar motiv för alla stilar och rum. Tack vare variationen bland abstrakta posters är det lätt att hitta motiv som passar just din egen personliga smak. Häng upp en snygg abstrakt poster i stort format i vardagsrummet och komplettera med mindre abstrakta posters i hallen eller i sovrummet. Bara fantasin sätter gränser!