50% rabatt på posters

Bli medlem (kostnadsfritt) och få 50% rabatt på posters vid din första beställning.

Ja tack!
Få 50% på din första order

Filtrera urval

Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Använd filter

Snygga posters från Gallerix


Vi samlar det bästa av konst och design och gör det tillgängligt för alla. Trendig konst behöver inte kosta skjortan, tvärt om. Vår onlinebutik erbjuder ett brett utbud av väggkonst och posters som passar alla typer av stilar; från lugna natursköna landskap och häftiga storstadspanorama till livlig eller diskret abstrakt konst. Trots den stilistiska variationen i våra kollektioner är minimalismen och enkelheten i skandinavisk design kärnan i vår inspiration. Oavsett om din interiör är lynnig och tät eller ljus och uppfriskande är vårt stora urval av väggkonst utrustat för att genomsyra den med en kompletterande ton som du själv väljer. Välj bland teman som New Scandinavian Design eller Modern Deign alternativt kategorier som botaniskt, natur, grafiskt, fotokonst eller mode.

Hos Gallerix erbjuder vi ett brett urval av billiga posters och prints som tillsammans med stilrena ramar av hög kvalitet låter dig kombinera exakt den typ av gallerivägg du önskar. Vi erbjuder trendriktiga och stilsäkra posters för alla smaker; från geometrisk minimalism och svartvit fotokonst till livfulla och iögonfallande djur- och naturmotiv. Alla kan kombineras med någon av våra ramar i svart finish, vit finish eller solid ek. Oavsett om dina inredningskunskaper är blygsamma eller extravaganta så finns vi här för att ge dig alternativen som livar upp din fantasi och maximerar din inrednings estetiska potential.

Vad våra kunder tycker

Marielle
2020-10-30
Brukar vara nöjd men blev fel den här gången.

Varan jag beställde var fel men hoppas att få en ny.Brukar vara nöjd med allt jag köpt.

Madeleine
2020-10-29
Så nöjd

Beställde en personlig karta. Jag är så nöjd! Den hänger nu inramad i vårt vardagsrum.

Sara
2020-10-29
Super nöjd med kvaliteten

Jag har beställt två födelsetavlor till mina barn och de ser väldigt fina ut.
Kvalitén och storleken är jättebra.
Men jag är jätteledsen just...

Anna
2020-10-29
Supernöjd

Jätte nöjd!!! Det ända jag kan påpekade är info om leverans hade önskat att man får mall när de skickas och sändningsnummer.

Senast besökta artiklar