Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Sortering
Använd filter
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX
Unika Fotografier

Ikoniska kändisar

I kategorin Ikoniska fotografier samlar vi foton tagna av välkända fotografer och klassiska och nya foton av kända personer som genom åren gjort stora avtryck på sin omgivning. Flertalet foton i kategorin är märka med ”Premium Selection” vilket visar att de tillhör våra mest exklusiva och unika posters, särskilt utvalda för sin medvetna design och höga kvalitet.

Kändisar posters


Posters med kändisar

Hos Gallerix hittar du ett brett utbud av ikoniska fotografier med bilder på kändisar. Ett noga urval av foton tagna av etablerade och välkända fotografer, samt fotografier och porträttfoton av tidlösa ikoner och kändisar. Välj någon av våra ikoniska posters när du vill skapa en retro, vintage och chic känsla när du stylar dina väggar och inreder ditt hem. Våra vintageporträtt, ofta posters i svartvitt, av exempelvis Brigitte Bardot är tidlösa klassiker som lyfter din inredning oavsett stil!

Posters med Ikoniska fotografier

En känd person förmedlar en känsla och står för något. Det kan vara en konstnär, en idrottsprofil, en artist, en skådespelare, en modeikon eller en författare. När dessa porträtteras ger bilden som fotografen tar ofta ett starkt intryck. Som konst är därför ikoniska fotografier både en tidlös och populär del av vår inredning.