Tavelram Trä Svart 30x40cm

Storlek

Storleksguide
  • Tillgänglig i lager
  • Leverans 2-4 dagar
Produktbeskrivning

Svart träram för posters i storlek 30x40cm. Tavelramen är tillverkad av furuträ med en dubbellackad ytfinish i absolut toppkvalitet. Samtliga träramar från Gallerix tillverkas med vridclips för enkel montering av din poster och alla modeller är försedda med hakar som gör att de kan hängas upp både stående och liggande.

Alla våra ramar levereras med ett extra tjockt kristallklart plexiglas. Ramprofilen är 12 mm bred och 20 mm djup.

Leveransinformation
Vi erbjuder fri frakt över 295 kr för dig som är Gallerix Member. Att bli medlem är helt kostnadsfritt. För övriga beställningar erbjuder vi fri frakt över 395 kr. Handlar du för under gränsen för fri frakt tillkommer en fraktavgift på 59 kr.

Vår leveranstid är normalt 2-4 arbetsdagar från beställningsdatum. Vänligen notera att leveranstiden kan vara något längre vid högtider och hög belastning hos fraktbolagen.

Andra köpte

Vad våra kunder tycker

Emelie
2021-01-25
Suverän service

Fick väldigt bra hjälp av Mikael, som har en superb servicekänsla. Även när det blev fel gick det att lösa snabbt. Med andra ord, det vart aldrig ett ...

Ellinor Lundgren
2021-01-25
Toppen!

Missade lite i min beställning men det ordnade ni upp! Tack snälla för god service och fantastiska tavlor!

Linda
2021-01-25
Fel som blev rätt!

Mina posters hade felaktig färgställning, och jag gjorde en reklamation samma kväll. Fick svar direkt och M tyckte som jag. Fick nya bilder som är perfekta...

Rebecca
2021-01-24
Snabbt, smidigt, bra kvalitet

-