Vinterrea - Nu upp till 35% rabatt
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Storlek
Sortering
Använd filter

Tavelramar

Med våra stilsäkra tavelramar skapar du högklassig väggkonst som ramar in och ger dina posters ett vackert framträdande intryck. Alla våra tavelramar tillverkas av furuträ eller solid ek med en dubbellackad ytfinish i absolut toppkvalitet. Samtliga tavelramar produceras med vridclips för enkel montering av din poster och alla modeller är försedda med hakar som gör att de kan hängas upp både stående och liggande. Våra tavelramar levereras också med ett extra tjockt kristallklart plexiglas som lyfter intrycket i dina posters. En tunn ramprofil som mäter 12 mm bredd och 20 mm djup ger ett modernt och vackert intryck på väggen.
Tavelramar

Våra Tavelramar

Hos Gallerix hittar du ett komplett utbud av tavelramar av hög kvalitet men till ett lågt pris. Tavelramar av hög kvalitet måste inte kosta skjortan. Vi har billiga tavelramar i flera olika storlekar med ett noga utvalt sortiment av tavelramar för posters i storlek 21x30, 30x40, 50x70 och 70x100 cm. Samtliga storlekar har en snygg, tunn profil som är 12mm bred och 20mm djup. Alla tavelramar och posterramar går självklart att hänga upp både stående och liggande för att passa dina posters.

Färger och material

Vi erbjuder ett noga urval av tavelramar tillverkade av furu. Dels är trä ett naturligt material som är förnybart och trä är också det vackraste materialet. Våra tavelramar i svart och vit färg har en dubbellackad ytfinish vilket ger en jämn och perfekt yta utan defekter. Våra ekramar tillverkas av 100% solid ek med en vacker naturlig yta.

Enkel montering

Samtliga modeller och storlekar av våra tavelramar och posterramar är försedda med vridclips på bakstycket vilket gör att det går snabbt och lätt att montera posters i våra billiga ramar av hög kvalitet. De har också fästhakar för att kunna hängas upp både stående och liggande beroende på motiv.

Kristallklart plexiglas

Samtliga tavelramar i vårt sortiment är försedda med ett extra tjockt, splitterfritt plexiglas. Vid leverans sitter en skyddsplast på vardera sida om glaset som skyddar från smuts och repor. Var noga med att ta bort skyddsplasten innan du hänger upp din tavelram och posterram på väggen.

Våra tavelramar

  • Hög kvalitet
  • Kristallklart plexiglas
  • Dubbellackad ytfinish
  • Storlek (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Vridclips
  • Horisontell och vertikal montering
Kundservice

Har du frågor om våra tavelramar är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst. Du kontaktar kundtjänst via kontaktformuläret på hemsidan eller genom att skicka oss ett epost. Vi svarar alltid så snabbt vi kan, normalt inom 24 timmar. Välkommen till Gallerix!