Black Week: 50% rabatt

Beställ som medlem (kostnadsfritt medlemskap) och få 50% rabatt på posters under Black Week.

Ja tack!
Black Week: 50% rabatt

Om Gallerix

Hos Gallerix hittar du ett noga utvalt sortiment av posters skapade av kreativa konstnärer, designers och fotografer världen över. Vi samlar det bästa av konst och design och gör det tillgängligt för alla. Vår onlinebutik erbjuder ett brett utbud av väggkonst och fotografiska posters som passar alla typer av stilar; från lugna natursköna landskap och häftiga storstadspanorama till livlig eller diskret abstrakt konst. Trots den stilistiska variationen i våra kollektioner är minimalismen och enkelheten i skandinavisk design kärnan i vår inspiration. Oavsett om din interiör är lynnig och tät eller ljus och uppfriskande är vårt stora urval av väggkonst utrustat för att genomsyra din inredning med en kompletterande ton som lyfter helheten. Välj bland teman som New Scandinavian Design eller Modern Design alternativt kategorier som botaniskt, natur, grafiskt, fotokonst eller mode.

Vi erbjuder ett brett urval av posters och prints som tillsammans med stilrena ramar av hög kvalitet låter dig kombinera exakt den typ av gallerivägg du önskar. Vi erbjuder trendriktiga och stilsäkra posters för alla smaker; från geometrisk minimalism och svartvit fotokonst till livfulla och iögonfallande djur- och naturmotiv. Alla kan kombineras med någon av våra ramar i svart finish, vit finish eller solid ek. Oavsett om dina inredningskunkaper är blygsamma eller extravagant så finns vi här för att ge dig alternativen som livar upp din fantasi och maximerar din inrednings estetiska potential.

Kvalitet

Vi vet att kvalitet gör skillnad. Vi trycker alla våra posters på 240g MultiDesign som är ett miljöcertifierat matt papper av högsta kvalitet från det franska pappersbruket Clairefontaine. Våra ramar tillverkas i Europa av högkvalitativ furu och ek.

Miljö

Vårt tryckeri är certifierat enligt ISO14001 och innehar Svanencertifikat för en renare produktion och för att säkerställa en hållbar skogshållning. Den el vi förbrukar kommer från lokala producenter och är ursprungsmärkt med utfärdande av Svenska kraftnät. En ren och sund framtid är vårt gemensamma ansvar.

Vi är stödföretag åt organisationen OneTreePlanted och därigenom planterar vi nya träd som bland annat hjälper till att rena luften vi andas genom att absorbera koldioxid och producera nytt syre.

Företagsinformation

Printgruppen Svenska AB
Bävervägen 9
SE-352 45 Växjö


Internet:
www.gallerix.se

E-post:
support@gallerix.com

Organisationsnummer:
556775-9393

Kontakta oss:
Kundtjänst

Gallerix administreras och underhålls av Printgruppen Svenska AB som är fullservicepartner för e-handel. Printgruppen Svenska AB är registrerat i Sverige under organisationsnummer 556775-9393. Bolagets momsregistreringsnummer är SE556775939301. Vårt huvudkontor finns på Bävervägen 9, 352 45 Växjö. Mer information om Printruppen Svenska AB finns på www.printgruppen.se.

Åtkomst till och användande av www.gallerix.se får endast ske i enlighet med våra användarvillkor. Innan du använder denna webbplats förutsätts du ha läst, förstått och godkänt dessa allmänna villkor och våra sekretessbestämmelser.

Senast besökta artiklar