Om Gallerix

Hos Gallerix hittar du ett noga utvalt sortiment av posters skapade av kreativa konstnärer, designers och fotografer världen över. Vi samlar det bästa av konst och design och gör det tillgängligt för alla. Vår onlinebutik erbjuder ett brett utbud av väggkonst och fotografiska posters som passar alla typer av stilar; från lugna natursköna landskap och häftiga storstadspanorama till livlig eller diskret abstrakt konst. 

 

Kvalitet

Vi vet att kvalitet gör skillnad. Vi trycker alla våra posters på 240g MultiDesign som är ett miljöcertifierat matt papper av högsta kvalitet från det franska pappersbruket Clairefontaine. Våra ramar tillverkas i Europa av högkvalitativ furu och ek.

 

Miljö

Vårt tryckeri är certifierat enligt ISO14001 och innehar Svanencertifikat för en renare produktion och för att säkerställa en hållbar skogshållning. Den el vi förbrukar kommer från lokala producenter och är ursprungsmärkt med utfärdande av Svenska kraftnät. En ren och sund framtid är vårt gemensamma ansvar.

Vi är stödföretag åt organisationen OneTreePlanted och därigenom planterar vi nya träd som bland annat hjälper till att rena luften vi andas genom att absorbera koldioxid och producera nytt syre.

 

 

Företagsinformation

Printgruppen Svenska AB
Bävervägen 9
SE-352 45 Växjö


Internet:
www.gallerix.se

E-post:
support@gallerix.com

Organisationsnummer:
556775-9393

Kontakta oss:
Kundtjänst

 

Gallerix administreras och underhålls av Printgruppen Svenska AB som är fullservicepartner för e-handel. Printgruppen Svenska AB är registrerat i Sverige under organisationsnummer 556775-9393. Bolagets momsregistreringsnummer är SE556775939301. Vårt huvudkontor finns på Bävervägen 9, 352 45 Växjö. Mer information om Printruppen Svenska AB finns på www.printgruppen.se.

Åtkomst till och användande av www.gallerix.se får endast ske i enlighet med våra användarvillkor. Innan du använder denna webbplats förutsätts du ha läst, förstått och godkänt dessa allmänna villkor och våra sekretessbestämmelser.