Tavelkrok (2-pack)

  • Tillgänglig i lager
  • Leverans 2-4 dagar
Produktbeskrivning

Att hänga upp en tavla har aldrig varit enklare. Bold Tavelkrok passar alla typer av tavelramar och väggar ämnade för konst och foton. Med Bold Tavelkrok finns varken behov av att skruva, använda plugg eller att förborra. Varje tavelkrok har slipade stålspikar som med lätthet slås in i antingen betong, trä eller gips med hjälp av endast en vanlig hammare. Det tar inte mer än några få sekunder att hänga upp en tavla på väggen även för den mest novisa montören. Varje förpackning innehåller två (2st) krokar.

Leveransinformation
Vi erbjuder fri frakt över 295 kr för dig som är Gallerix Member. Att bli medlem är helt kostnadsfritt. För övriga beställningar erbjuder vi fri frakt över 395 kr. Handlar du för under gränsen för fri frakt tillkommer en fraktavgift på 59 kr.

Vår leveranstid är normalt 2-4 arbetsdagar från beställningsdatum. Vänligen notera att leveranstiden kan vara något längre vid högtider och hög belastning hos fraktbolagen.


Vad våra kunder tycker

Adam
2021-01-26
Toppen!

Kanonbra service! Snabb leverans och perfekt kvalitet!

Ellinor Lundgren
2021-01-25
Toppen!

Missade lite i min beställning men det ordnade ni upp! Tack snälla för god service och fantastiska tavlor!

Linda
2021-01-25
Fel som blev rätt!

Mina posters hade felaktig färgställning, och jag gjorde en reklamation samma kväll. Fick svar direkt och M tyckte som jag. Fick nya bilder som är perfekta...

Emelie
2021-01-25
Suverän service

Fick väldigt bra hjälp av Mikael, som har en superb servicekänsla. Även när det blev fel gick det att lösa snabbt. Med andra ord, det vart aldrig ett ...