Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.
279,00 kr 195,30 kr
Brought to you by Gallerix
Vilken stad väljer du?

Poster karta

Skapa en unik och personlig posterkarta från vilken plats som helst i världen. Varje kartposter designas efter eget önskemål baserat på någon av våra trendiga stilmallar. Därefter väljer du själv vilka färgkombinationer du önskar och vilken typ av ramtryck som passar din tavla allra bäst.
Anpassa både text och stil
Trendiga kartor från Gallerix
Finns i flera olika storlekar
fr. 195,30 kr 279,00 kr
Börja skapa här
Våra kunder på Instagram
Låt dig inspireras av vad andra har skapat. Hitta dina favoriter och skapa din egen unika karta.

Poster karta som tavla


Poster karta från Gallerix

En poster karta är inte bara en karta. Eller en poster. En kartposter är en personlig karta med unik design, skapad utifrån en plats, eller en viktig händelse på en plats, som ofta betyder något alldeles speciellt. Vart föddes du? Vart växte du upp? Vart bor du? Vart träffades ni eller vart gifte ni er? Möjligheterna är oändliga när du skapar din egen unika posterkarta som världskarta, stadskarta, känd eller okänd ort någonstans i världen. Vilken plats väljer du?

Designa din egen karta som tavla

Att skapa och beställa sin egen unika posterkarta är lätt. Gå till vårt designverktyg och börja med att välja en plats för din kartposter. Det kan vara ett land, en stad, en ort eller en plats från vart som helst i världen. Med vår GPS-koordinator hämtas din plats koordinater automatiskt och skrivs ut på din karta. Byter du plats uppdateras koordinaterna på posterkartan. Du kan också välja att avmarkera alternativet för koordinater och istället skriva en valfri text på din karta. Det kan vara ett minne, ett namn, en hälsning, ett meddelande eller en liten notis. Du väljer själv.

Anpassa text, stil och färg

När du anpassar din kartposter väljer du vilken text som ska stå på din poster karta. Namnet på den plats du valt skrivs automatiskt ut som rubrik, men går att ändra. Under rubriken anges en underrubrik som automatiskt skrivs ut som namnet på landet från den plats du har valt. Denna kan också anpassas. Om platsen du valt är Stockholm blir rubriken på din kartposter Stockholm och underrubriken Sverige. I steg 2 när du ska designa egen karta väljer du först ett tema. Temat styr den typografiska designen på din karta. Välj mellan stilarna Original, Basic, Modern, Boxed och Gin. Därefter väljer du stil vilket styr hur inramningen av din posterkarta ska se ut. Här väljer du mellan Classic som är stilen för klassisk kartposter, Poster som ramar in din karta med en vacker tunn, vit inramning eller Borderless som är ett utfallande alternativ där kartan täcker hela din poster karta. Välj sedan den färg du önskar på din posterkarta. Du kan kombinera hundratals olika designs och skapa din helt unika poster karta.

Rama in din karta som tavla

Se till att rama in din poster karta så den blir en snygg tavla. Vi har ett noga valt sortiment av posterramar i hög kvalitet i svart, vit och solid ek. Våra ramar finns i matchande storlek till både karta 30x40, karta 50x70 och karta 70x100cm. Det kan vara snyggt att hänga två matchande posterkartor tillsammans på väggen som ett "perfect pair".

Vårt papper

  • 200 gram ytvikt
  • Vacker matt yta
  • Hög bulk
  • Åldersbeständigt
  • FSC Miljöcertificerat

Miljöansvar
När du väljer att handla posters och kartor från oss tar vi tillsammans ansvar för miljön och vår natur. Vårt tryckeri är miljöcertifierat och innehar Svanencertifikat som säkerställer en ren produktion och den el vi använder kommer från lokala producenter. Genom organisationen OneTreePlanted planterar vi nya träd som bland annat renar den luft vi andas och producerar nytt syre. För varje träd som vi förbrukar vid framställning av våra posters planterar vi två nya. På så sätt säkerställer vi en hållbar produktionen både idag och i framtiden.

Kundservice

Har du frågor om våra kartor eller andra produkter eller behöver du hjälp med din beställning? Hör av dig till vår kundtjänst genom vårt webbformulär här på hemsidan eller genom att skicka ett epost. Vi svarar normalt samma dag och alltid inom 24 timmar under vardagar. Ingen fråga är för stor eller för liten. Välkommen till Gallerix!