Idag upp till 30% rabatt på posters.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Sortering
Använd filter
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX
Unika Fotografier

Posters med ikoniska fotografier

I kategorin Ikoniska fotografier samlar vi foton tagna av välkända fotografer och klassiska och nya foton av kända personer som genom åren gjort stora avtryck på sin omgivning. Flertalet foton i kategorin är märka med ”Premium Selection” vilket visar att de tillhör våra mest exklusiva och unika posters, särskilt utvalda för sin medvetna design och höga kvalitet.
Ikonisk Fotokonst

Ikoniska fotografier

I vår samling ikonisk fotokonst och ikoniska fotografier hittar du ett noga urval av foton tagna av etablerade och välkända fotografer, samt fotografier och porträttfoton av tidlösa ikoner och kändisar. Välj någon av våra ikoniska posters när du vill skapa en retro, vintage och chic känsla när du stylar dina väggar och inreder ditt hem. Våra vintageporträtt, ofta posters i svartvitt, av exempelvis Brigitte Bardot är tidlösa klassiker som lyfter din inredning oavsett stil!

Posters med ikoner

En känd person förmedlar en känsla och står för något. Det kan vara en konstnär, en idrottsprofil, en artist, en skådespelare, en modeikon eller en författare. När dessa porträtteras ger bilden som fotografen tar ofta ett starkt intryck. Som konst är därför ikoniska fotografier både en tidlös och populär del av vår inredning.

Vad våra kunder tycker

Jenny Dahlin
2021-10-25
Toppen!

Jättenöjd med mitt köp. Snabb leverans och fina bilder i bra kvalitet!

Sandra
2021-10-24
Snabbt och smidigt

Snabb och smidig leverans.

ida
2021-10-23
Snabb leverans

Tyckte det var jättebra och smidig leverans!

Sofie
2021-10-23
Bästa servicen och jättefina posters

Vi är jättenöjda med de posters vi köpt! Bra färgnyanser, fin kvalité.