Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Storlek
Sortering
Använd filter

Metallramar

Här hittar du tavelramar av metall från Gallerix. Våra metallramar av hög kvalitet levereras med kristallklart plexiglas och clips för enkel montering av din poster. Alla metallramar kan hängas upp både horisontellt och vertikalt.

Köp tavelram av metall


Metallramar till posters

Ska du köpa tavelram av metall ska du besöka Gallerix.se. Hos Gallerix hittar du ett noga urval av metallramar i hög kvalitet. Alla tavelramar av metall kan hängas upp både i liggande och stående format. Våra tavelramar av metall har smidiga clips på baksidan som gör att du lätt och snabbt monterar din poster i ramen. Alla ramar levereras med ett extra tjockt plexiglas som skyddar din poster från smuts och repor. Våra metallramar har en profilbredd på 9mm och ett profildjup på 22mm.

Enkel montering av din metallram

Samtliga modeller och storlekar av våra tavelramar av metall är försedda med clips på bakstycket vilket gör att det går snabbt och lätt att montera posters i våra billiga metallramar av hög kvalitet. De har också fästhakar för att kunna hängas upp i både stående och liggande format på väggen.

Kristallklart plexiglas

Samtliga metallramar i vårt sortiment är försedda med ett extra tjockt, splitterfritt plexiglas. Vid leverans sitter en skyddsplast på vardera sida om glaset som skyddar från smuts och repor. Var noga med att ta bort skyddsplasten innan du hänger upp din tavelram av metall på väggen.

Våra metallramar

  • Hög kvalitet
  • Kristallklart plexiglas
  • Tunn profil
  • Storlek (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Vridclips
  • Horisontell och vertikal montering