Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Sortering
Använd filter
Halmstads BK Posters
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX
Tillsammans är vi HBK

Halmstads BK

I samarbete med Halmstads BK presenterar Gallerix en unik kollektion posters. Allt överskott vid försäljning av posters i denna kollektion tillfaller Halmstads BK.

Halmstads BK Posters Collection


Halmstads BK – Tillsammans är vi HBK

I samarbete med Halmstads BK lanserar Gallerix en utvald kollektion posters med spelarbilder, lagbilder, image- och arenabilder. Gallerix är partner till Halmstads BK och allt överskott vid försäljning av denna kollektion går oavkortat till Halmstads BK för att stödja verksamheten. Beställ via hemsidan och få dina varor levererade med post. Genom att beställa posters med motiv från ditt lokala lag stödjer du din lokala förening.

Om Halmstads BK

Halmstads BK, ofta förkortat HBK, är en anrik fotbollsklubb från Halmstad. Klubben grundades 1914 och har sedan dess blivit en central del av stadens idrottsliv. HBK spelar sina hemmamatcher på Örjans Vall, en arena som rymmer cirka 10 000 åskådare. Klubben har vunnit Allsvenskan fyra gånger och Svenska Cupen en gång. HBK är känd för sin starka ungdomsverksamhet och har fostrat flera spelare som senare nått framgång både nationellt och internationellt. Med sina blåvita färger och lojala supporterskara är Halmstads BK en stolthet för staden och en viktig aktör inom svensk fotboll.