Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Storlek
Sortering
Använd filter

Träramar

Här hittar du tavelramar av trä från Gallerix. Våra träramar av hög kvalitet levereras med kristallklart plexiglas och vridclips för enkel montering av din poster. Alla träramar kan hängas upp både horisontellt och vertikalt.

Köp tavelramar av trä


Träramar till posters

Ska du köpa träramar ska du besöka Gallerix.se. Hos Gallerix hittar du ett noga urval av träramar i hög kvalitet. Alla träramar kan hängas upp både i liggande och stående format. Våra tavelramar av trä har smidiga vridclips på baksidan som gör att du lätt och snabbt monterar din poster i ramen. Alla ramar levereras med ett extra tjockt plexiglas som skyddar din poster från smuts och repor. Våra träramar har en profilbredd på 12mm och ett profildjup på 22mm.

Enkel montering av din träram

Samtliga modeller och storlekar av våra tavelramar av trä är försedda med vridclips på bakstycket vilket gör att det går snabbt och lätt att montera posters i våra billiga träramar av hög kvalitet. De har också fästhakar för att kunna hängas upp i både stående och liggande format på väggen.

Kristallklart plexiglas

Samtliga träramar i vårt sortiment är försedda med ett extra tjockt, splitterfritt plexiglas. Vid leverans sitter en skyddsplast på vardera sida om glaset som skyddar från smuts och repor. Var noga med att ta bort skyddsplasten innan du hänger upp din tavelram av trä på väggen.

Våra träramar

  • Hög kvalitet
  • Kristallklart plexiglas
  • FSC Certifierat trä
  • Storlek (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Vridclips
  • Horisontell och vertikal montering