Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 299kr.
Bli medlem

Förmåner du får

Fri frakt vid köp över 295 kr

Som Gallerix Member får du fri frakt på alla beställningar med ordervärde över 295 kr.

Kvittohistorik

Kvitto är en värdehandling som är lätt att tappa bort. Vi sparar din orderhistorik så att du lätt kommer åt den vid behov, exempelvis gällande returer, ångerrätt eller garantier. Din orderhistorik kommer endast att sparas så pass länge som detta är förenligt med GDPR.

Medlemserbjudanden

Ta del av förmånliga erbjudanden före alla andra. Via vårt nyhetsbrev får du snabbare tillgång till nyheter och kampanjer samt förtur till REA-kampanjer.

Medlemspriser

Vi erbjuder medlemsrabatter på utvalda varor. Medlemsrabatterna aktiveras och visas automatiskt när du loggar in på hemsidan.

Tävlingar

Som Gallerix Member kan du delta i någon av våra tävlingar och vinna fina priser. Du som deltar, exempelvis genom att rösta fram dina favoritmotiv i nya kollektioner, är automatiskt med och tävlar om fina priser.

Plantera träd – hjälp oss att hjälpa miljön

Vi är stödföretag åt organisationen OneTreePlanted och därigenom planterar vi nya träd som bland annat hjälper till att rena luften vi andas genom att absorbera koldioxid och producera nytt syre. För varje person som registrera sig som Gallerix Member planterar vi ett träd någonstans i världen.

Registrera medlemskap

Medlemsuppgifter
Leveransadress
Annan leveransadress