Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.

Tavelväggar

Köp en komplett tavelvägg skapad av våra duktiga designers och inredare. Här har vi samlat våra tavelkollage och delat in dem efter antal tavlor, färg och kategori så att du snabbt och enkelt kan hitta det som passar just ditt hem och din personliga stil.

Tavelvägg inspiration


Tavelväggar inspiration

Välkommen till vår inspirationssida med tavelväggar. Här hittar du vackra tavelväggar med posters och ramar skapade av våra egna designers och inredare. Varje tavelvägg är unik och sammanställd för att harmonisera i ett särkilt rum eller utifrån en väggfärg. Använd gärna vår sorteringsfunktion och sortera efter rum eller väggfärg när du söker inspiration.

Köp komplett tavelvägg

Att skapa sin egen unika tavelvägg kan vara både svårt och tidskrävande. Hitta inspiration bland våra tavelväggar och beställ hela tavelväggen komplett så som den designats av våra duktiga inredare, eller anpassa antal och storlek efter eget tycke och smak. Du kan enkelt välja bort en poster eller tavelram om vår tavelvägg är för stor eller du önskar byta ett särskilt motiv eller en tavelram. Anpassa själv efter egna preferenser!

Sortera tavelvägg efter rum och färg

Ett bra sätt att hitta rätt kombination av posters till en tavelvägg är att utgå från färgen på din vägg. Att kombinera färger som matchar varandra är avgörande för att skapa en vacker helhet där tavelväggen harmoniserar med rummet och med andra möbler. Med vår sorteringsfunktion kan du enkelt sortera våra tavelväggar efter väggfärg när du söker inspiration. Du kan också välja att sortera efter rum, exempelvis vardagsrum, sovrum, arbetsrum eller barnrum, och snabbt hitta vackra tavelväggar särskilt skapade för att passa just här.

Trendiga tavelväggar

Vi uppdaterar regelbundet vår sida med tavelväggar och lanserar nya vackra tavelkollage anpassade efter säsongens färger och trender. Anpassa själv eller beställ en tavelvägg skapade av våra egna inredare. Självklart kan du skapa din egen unika tavelvägg genom att byta ut någon av de posters vi har valt mot en poster du själv tycker passar bättre. Vi har fler än 3500 unika posters att välja mellan!

Tavelväggar i olika rum

Vi har tavelväggar sorterade i följande rum:

  • Tavelvägg Vardagsrum
  • Tavelvägg Sovrum
  • Tavelvägg Barnrum
  • Tavelvägg Arbetsrum
  • Tavelvägg Kök

Tavelvägg Mall

Att bygga en tavelvägg kan kräva planering. Använd våra mallar för att hitta den storlek och kombination av tavelramar som passar just ditt rum och den yta du har till förfogande. Vi har mallar till både små, medelstora och stora tavelväggar med måttangivelse av både bredd och höjd. Du hittar våra Mallar till Tavelväggar här.