Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 299kr.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Storlek
Sortering
Använd filter

Svarta tavelramar

Här hittar du svarta tavelramar från Gallerix. Våra svarta ramar av hög kvalitet levereras med kristallklart plexiglas och vridclips för enkel montering av din poster. Alla ramar kan hängas upp både horisontellt och vertikalt.

Köp svart tavelram


Svarta ramar till posters

Hos Gallerix hittar du ett noga urval av svarta tavelramar. Alla svarta ramar kan hängas upp både i liggande och stående format. Våra svarta tavelramar har smidiga vridclips på baksidan som gör att du lätt och snabbt monterar din poster i ramen. Alla ramar levereras med ett extra tjockt plexiglas som skyddar din poster från smuts och repor. Våra svarta tavelramar har en profilbredd på 9-12mm och ett profildjup på 20-22mm.

Svarta ramar i olika material och färger

Svarta ramar finns både av trä och metall. Våra svarta träramar är tillverkade av furuträ med en dubbellackad ytfinish i absolut toppkvalitet. Dubbelt lager lack ger en finare yta och gör ramen mer reptålig. Våra metallramar har en semi-matt ytfinish. Svarta träramar har en profilbredd på 12mm och ett profildjup på 20mm. Svarta metallramar har en något smalare profilbredd på 9mm och ett profildjup på 22mm.