Vinterrea - Nu upp till 35% rabatt
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Sortering
Använd filter
Svartvita posters
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX
Alltid modernt

Svartvita posters

Svartvit konst är en evig trend som aldrig går ur tiden. Vår samling av svartvita posters innehåller motiv som finns representerade i flertalet olika kategorier och de utgör en perfekt bas för din tavelvägg. Svartvita posters är lätta att matcha med varandra och passar i alla rum och miljöer.
Svartvita Posters

Svartvita Posters och Tavlor

Hos Gallerix hittar du ett stort utbud av svartvita posters och tavlor online. Svartvita posters är vår största och mest omtyckta kategori av posters med mängder av härliga motiv. Här finns så gott som alla andra kategorier av posters representerade från fotokonst och fotografier till texttavlor, illustrationer och abstrakt konst. En svartvit poster är en stilren och tidlös klassiker som passar in i alla inredningsstilar och rum. En svartvit poster är lätta att kombinera både med andra affischer och med annan inredning i ditt hem.

Inreda med svartvit poster

Svartvita tavlor och prints passar i så gott som alla rum i ditt hem, från sovrummet och hallen till vardagsrummet och entrén. Eftersom kategorin svartvita posters inkluderar de allra flesta typer av motiv är det lätt att hitta svartvita posters som passar just din inredning oavsett stil. Ska din poster hänga enskilt är det snyggt att hänga upp den i lite större format, exempelvis 50x70 cm eller 70x100 cm. Sätter du samman en tavelvägg kan du kombinera olika storlekar av svartvita posters och inkludera även de mindre formaten 21x30 cm och 30x 40cm. Matcha med fördel dina svartvita posters med tavelramar i svart färg. Då behåller du helheten och får en perfekt helhet i din tavelvägg.

Tavelramar till dina svartvita posters

Våra svartvita posters finns i fyra olika storlekar och format. 21x30, 30x40, 50x70 och 70x100 cm. Vi har svartvita posters i både stående och liggande format, välj det som passa dig bäst. Matcha dina posters med någon av våra stilrena tavelramar i riktigt hög kvalitet. Våra svarta och vita ramar har en dubbellackerad ytfinish som ger ramen en riktigt fin och jämn lyster. Vi har också tavelramar i solid ek. Alla våra tavelramar har ett extra tjockt kristallklart plexiglas. Samtliga våra ramar finns i passande storlek som matchar din poster. Beställ dina svartvita posters hos oss på Gallerix!