Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Sortering
Använd filter
Svartvita posters Posters
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX
Alltid modernt

Svartvita posters

Svartvit konst är en evig trend som aldrig går ur tiden. Vår samling av svartvita posters innehåller motiv som finns representerade i flertalet olika kategorier och de utgör en perfekt bas för din tavelvägg. Svartvita posters är lätta att matcha med varandra och passar i alla rum och miljöer.

Svartvita Posters


Köp svartvita posters och tavlor

Ska du köpa svartvita posters och tavlor ska du besöka Gallerix.se. En svartvit poster är en stilren och tidlös klassiker som passar in i alla inredningsstilar och rum. Svartvita poster är lätta att kombinera både med andra affischer och med annan inredning i ditt hem. Svartvita posters är den största och mest omtyckta kategorin av posters med mängder av härliga motiv. Här finns så gott som alla andra kategorier av posters representerade från fotokonst och fotografier till texttavlor, illustrationer och abstrakt konst.

Komplett utbud av svartvita posters

Hos Gallerix hittar du ett brett utbud av svartvita posters från många olika kategorier. Bland våra mest populära svartvita posters finns exempelvis fotografier från städer som Paris och New York, fotografier på kändisar som Roger Moore, Kate Moss och Sean Connery, vackra naturbilder, modebilder och abstrakta konstaffischer. Gemensamt för de alla är att de är tidlösa, lätta att kombinera med varandra och att de alltid ger ett trendriktigt intryck. Posters i gråskala går också att kombinera med alla typer av inredning och omgivande färger. Låt dig inspireras av vårt stora utbud av svartvita posters och hitta dina egna personliga favoriter.

Inred med svartvit poster

Svartvita tavlor och prints passar i så gott som alla rum i ditt hem, från sovrummet och hallen till vardagsrummet och entrén. Eftersom kategorin svartvita posters inkluderar de allra flesta typer av motiv är det lätt att hitta svartvita posters som passar just din inredning oavsett stil. Ska din poster hänga enskilt är det snyggt att hänga upp den i lite större format, exempelvis 50x70 cm eller 70x100 cm. Sätter du samman en tavelvägg kan du kombinera olika storlekar av svartvita posters och inkludera även de mindre formaten 21x30 cm och 30x40 cm. Matcha med fördel dina svartvita posters med tavelramar i svart färg.

Tavelramar till dina svartvita posters

Våra svartvita posters finns i fyra olika storlekar och format. 21x30, 30x40, 50x70 och 70x100 cm. Vi har svartvita posters i både stående och liggande format, välj det som passa dig bäst. Matcha dina posters med någon av våra stilrena tavelramar i riktigt hög kvalitet. Våra svarta och vita ramar har en dubbellackerad ytfinish som ger ramen en riktigt fin och jämn lyster. Vi har också tavelramar i solid ek. Alla våra tavelramar har ett extra tjockt kristallklart plexiglas. Samtliga våra ramar finns i passande storlek som matchar din poster. Beställ dina svartvita posters hos oss på Gallerix!