Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 299kr.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Storlek
Sortering
Använd filter

Vita tavelramar

Här hittar du vita tavelramar från Gallerix. Våra vita ramar av hög kvalitet levereras med kristallklart plexiglas och vridclips för enkel montering av din poster. Alla ramar kan hängas upp både horisontellt och vertikalt.

Köp vit tavelramar


Vita ramar till posters

Hos Gallerix hittar du ett noga urval av vita tavelramar. Alla vita ramar kan hängas upp både i liggande och stående format. Våra vita tavelramar har smidiga vridclips på baksidan som gör att du lätt och snabbt monterar din poster i ramen. Alla ramar levereras med ett extra tjockt plexiglas som skyddar din poster från smuts och repor. Våra vita tavelramar har en profilbredd på 9-12mm och ett profildjup på 20-22mm.

Vita ramar i olika material och färger

Vita ramar finns både av trä och metall. Våra vita träramar är tillverkade av furuträ med en dubbellackad ytfinish i absolut toppkvalitet. Dubbelt lager lack ger en finare yta och gör ramen mer reptålig. Våra metallramar har en semi-matt ytfinish. Vita träramar har en profilbredd på 12mm och ett profildjup på 20mm. Vita metallramar har en något smalare profilbredd på 9mm och ett profildjup på 22mm.