Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Storlek
Sortering
Använd filter

Vita ramar

Här hittar du vita tavelramar från Gallerix. Våra vita ramar av hög kvalitet levereras med kristallklart plexiglas och vridclips för enkel montering av din poster. Alla ramar kan hängas upp både horisontellt och vertikalt.

Köp vita ramar


Vita ramar till posters

Ska du köpa vita ramar ska du besöka Gallerix.se. Hos Gallerix hittar du ett noga urval av vita tavelramar. Alla vita ramar kan hängas upp både i liggande och stående format. Våra vita tavelramar har smidiga vridclips på baksidan som gör att du lätt och snabbt monterar din poster i ramen. Alla ramar levereras med ett extra tjockt plexiglas som skyddar din poster från smuts och repor. Våra vita tavelramar har en profilbredd på 9-12mm och ett profildjup på 20-22mm.

Vita ramar i olika material

Vita ramar finns både av trä och metall. Våra vita träramar är tillverkade av furuträ med en dubbellackad ytfinish i absolut toppkvalitet. Dubbelt lager lack ger en finare yta och gör ramen mer reptålig. Våra metallramar har en semi-matt ytfinish. Vita träramar har en profilbredd på 12mm och ett profildjup på 20mm. Vita metallramar har en något smalare profilbredd på 9mm och ett profildjup på 22mm.

Enkel montering av din tavelram

Samtliga modeller och storlekar av våra vita ramar är försedda med vridclips på bakstycket vilket gör att det går snabbt och lätt att montera posters i våra billiga vita ramar av hög kvalitet. De har också fästhakar för att kunna hängas upp i både stående och liggande format på väggen.

Kristallklart plexiglas

Samtliga vita ramar i vårt sortiment är försedda med ett extra tjockt, splitterfritt plexiglas. Vid leverans sitter en skyddsplast på vardera sida om glaset som skyddar från smuts och repor. Var noga med att ta bort skyddsplasten innan du hänger upp din tavelram på väggen.

Våra vita ramar

  • Hög kvalitet
  • Kristallklart plexiglas
  • Dubbellackad ytfinish
  • Storlek (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • FSC Certifierat trä
  • Horisontell och vertikal montering
Kundservice

Har du frågor om våra vita ramar är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst. Du kontaktar kundtjänst via kontaktformuläret på hemsidan eller genom att skicka oss ett epost. Vi svarar alltid så snabbt vi kan, normalt inom 24 timmar. Välkommen till Gallerix!