Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Storlek
Sortering
Använd filter

Kopparramar

Här hittar du koppar tavelramar från Gallerix. Våra kopparramar av hög kvalitet levereras med kristallklart plexiglas och clips för enkel montering av din poster. Alla ramar kan hängas upp både horisontellt och vertikalt.

Köp kopparramar


Kopparramar till posters

Ska du köpa kopparramar ska du besöka Gallerix.se. Hos Gallerix hittar du ett noga urval av roséguld / kopparramar. Alla kopparramar kan hängas upp både i liggande och stående format. Våra kopparramar har smidiga vridclips på baksidan som gör att du lätt och snabbt monterar din poster i ramen. Alla ramar levereras med ett extra tjockt plexiglas som skyddar din poster från smuts och repor. Våra kopparramar av metall har en blank ytfinish. Kopparramar har en profilbredd på 9mm och ett profildjup på 22mm.

Enkel montering av din kopparram

Samtliga modeller och storlekar av våra kopparramar är försedda med vridclips på bakstycket vilket gör att det går snabbt och lätt att montera posters i våra billiga kopparramar av hög kvalitet. De har också fästhakar för att kunna hängas upp i både stående och liggande format på väggen.

Kristallklart plexiglas

Samtliga kopparramar i vårt sortiment är försedda med ett extra tjockt, splitterfritt plexiglas. Vid leverans sitter en skyddsplast på vardera sida om glaset som skyddar från smuts och repor. Var noga med att ta bort skyddsplasten innan du hänger upp din tavelram koppar på väggen.

Våra kopparramar

  • Hög kvalitet
  • Kristallklart plexiglas
  • Tunn profil
  • Storlek (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Vridclips
  • Horisontell och vertikal montering