50% rabatt på posters

Beställ som medlem (kostnadsfritt medlemskap) och få 50% rabatt på posters vid ditt första köp.

Ja tack!
50% rabatt på posters

Filtrera urval

Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Använd filter

Snygga posters från Gallerix


Vi samlar det bästa av konst och design och gör det tillgängligt för alla. Trendig konst behöver inte kosta skjortan, tvärt om. Vår onlinebutik erbjuder ett brett utbud av väggkonst och posters som passar alla typer av stilar; från lugna natursköna landskap och häftiga storstadspanorama till livlig eller diskret abstrakt konst. Trots den stilistiska variationen i våra kollektioner är minimalismen och enkelheten i skandinavisk design kärnan i vår inspiration. Oavsett om din interiör är lynnig och tät eller ljus och uppfriskande är vårt stora urval av väggkonst utrustat för att genomsyra den med en kompletterande ton som du själv väljer. Välj bland teman som New Scandinavian Design eller Modern Deign alternativt kategorier som botaniskt, natur, grafiskt, fotokonst eller mode.

Hos Gallerix erbjuder vi ett brett urval av billiga posters och prints som tillsammans med stilrena ramar av hög kvalitet låter dig kombinera exakt den typ av gallerivägg du önskar. Vi erbjuder trendriktiga och stilsäkra posters för alla smaker; från geometrisk minimalism och svartvit fotokonst till livfulla och iögonfallande djur- och naturmotiv. Alla kan kombineras med någon av våra ramar i svart finish, vit finish eller solid ek. Oavsett om dina inredningskunskaper är blygsamma eller extravaganta så finns vi här för att ge dig alternativen som livar upp din fantasi och maximerar din inrednings estetiska potential.

Vad våra kunder tycker

Karin
2020-12-03
Snabbt och smidigt

Snabb leverans och snygga tryck. Enkelt att beställa och allt var bra inslaget och skyddat.

Helena fangohr -Lave
2020-12-02
Poster med ram

Bara bra.

Birgitta Jönsson
2020-12-02
Förträffligt

Kul sätt att sätta kartbild på finaste platsen vi vet. Lockade en 14 åring att beställa en julklapp till sin pappa. Jag ska kolla in sidan bättre, för...

Maja
2020-12-01
Kollage

Superfint kollage. Fin upplösning på bilderna, väldigt nöjd!

Senast besökta artiklar