Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Sortering
Använd filter
Texttavlor Posters
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX
Citat och Ordspråk

Texttavlor

Vår typografiska samling av posters är utformad för att ge dig de mest minnesvärda, inspirerande och väsentliga texterna och orden i snygga teckensnitt och bokstäver. Texttavlor är våra mest universella och visuellt neutrala posters vilket ger dig möjlighet att hänga dem var du vill och matcha dem med andra posters du gillar. Försök att välja posters från olika kategorier när du skapar din tavelvägg. Att matcha textposters med fotografier skapar ett tondjup och en kontrast som gör din tavelvägg mer framträdande. Våra textposters är en källa till inspiration, både visuellt och emotionellt.

Texttavlor och Posters med citat


Köp tavlor med text och citat

Ska du köpa texttavlor och posters med citat ska du besöka Gallerix.se. Här hittar du texttavlor och posters med citat, ordspråk och ord i snygga typografiska utföranden. Posters med texter och citat är snygga att kombinera med exempelvis konsttavlor och illustrationer när du skapar en tavelvägg. Texttavlor, ofta vita med svart text, bryter av och skapar dynamik i ett större sammanhang. Dessutom är texttavlor intressanta att läsa och att begrunda. Oavsett vilken inredningsstil du har i ditt hem finns det alltid plats för en snygg och intressant tavla med text. Vilket budskap väljer du?

Stort utbud av posters med text

Hos Gallerix hittar du ett stort utbud av posters och tavlor med text i olika utföranden och stilar. Bland våra favoriter och bästsäljare finns klassiska ordspråk som "Together is out favorite place to be", "Peace of mind", Home, Hope och Love. Vi har också ett brett utbud av grafiska textposters och texttavlor med posters som "Coco Chanel", "A real man ruins lipstick not mascara" och "Move over coffee". Bland våra citatposters, alltså posters med ordspråk och citat finns mängder med alternativ att välja bland. Vi har citat från artister, musiker, filmer och kända personligheter.

Tavelramar till dina posters med text

En snygg poster med text behöver också en snygg tavelram. Våra tavelramar av riktigt hög kvalitet är tillverkade av trä, försedda med ett extra tjockt kristallklart plexiglas och finns att välja i svart färg, vit färg eller solid ek. Både våra posters med text och våra ramar finns att beställa i storlek 21x30, 30x40, 50x70 och 70x100 cm. Vi trycker våra posters med text på ett 200 grams premiumpapper av högsta kvalitet. Beställ dina posters och ramar hos Gallerix. Välkommen!