Filtrera urval

Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Använd filter
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX

Citat och Ordspråk

Texttavlor


Tavlor med text och citat

I vår kategori texttavlor hittar du posters med citat, posters med ordspråk och posters med ord i snygga typografiska utföranden. Posters med text och ord är snygga att kombinera med exempelvis konsttavlor och illustrationer när du skapar en tavelvägg. Texttavlor, ofta vita med svart text, bryter av och skapar dynamik i ett större sammanhang. Dessutom är texttavlor intressanta att läsa och att begrunda. Oavsett vilken inredningsstil du har i ditt hem finns det alltid plats för en snygg och intressant tavla med text. Vilket budskap väljer du?

Stort utbud av posters med text

Hos Gallerix hittar du ett stort utbud av posters och tavlor med text i olika utföranden och stilar. Bland våra favoriter och bästsäljare finns klassiska ordspråk som "Together is out favorite place to be", "Peace of mind", Home, Hope och Love. Vi har också ett brett utbud av grafiska textposters och texttavlor med posters som "Coco Chanel", "A real man ruins lipstick not mascara" och "Move over coffee". Bland våra citatposters, alltså posters med ordspråk och citat finns mängder med alternativ att välja bland. Vi har citat från artister, musiker, filmer och kända personligheter.

Tavelramar till dina posters med text

En snygg poster med text behöver också en snygg tavelram. Våra tavelramar av riktigt hög kvalitet är tillverkade av trä, försedda med ett extra tjockt kristallklart plexiglas och finns att välja i svart färg, vit färg eller solid ek. Både våra posters med text och våra ramar finns att beställa i storlek 21x30, 30x40, 50x70 och 70x100 cm. Vi trycker våra posters med text på ett 200 grams premiumpapper av högsta kvalitet. Beställ dina posters och ramar hos Gallerix. Välkommen!

Vad våra kunder tycker

Linda
2021-04-11
Poster

Jätte nöjd med bildkvalitén! Super smidig leverans. Beställer gärna fler gånger från Gallerix!

Mariann Andersson
2021-04-11
Dop tavla

Bra och trevig servicez

Helena
2021-04-04
Köp

Bra

JF
2021-04-03
Snabbt och enkelt

Nöjd med leverans och poster

https://gallerix.se/posters/31-texttavlor