Brought to you by Gallerix
Konst av det finaste du har
Hylla minnet av dina barns födelse
Skala 1:1 av ditt barn vid födseln
Välj bland flera stilar och färger
Sanna Wieslander

Nyhet! Upptäck våra senaste tillskott "Cuddle" och "Sweet Dreams" illustrerade av Sanna Wieslander.

Läs mer Läs mer

Födelsetavla


Personlig födelsetavla

Skapa konst av det finaste du har och hylla minnet av ditt barns födelse med en personlig födelsetavla. En personlig födelsetavla från Gallerix är både ett konstverk och en vacker påminnelse om hur litet ditt barn var när det kom till världen.

Designa din egen födelsetavla

Välj vilken utav våra vackra födelsetavlor som du vill ska representera just ditt barn. Designa din egen unika födelsetavla genom val av inramning, texter, födelsedata och färg. När du anger ditt barns födelselängd så anpassas storleken på skissen därefter och trycks i skala 1:1, naturlig storlek. Alla födelsetavlor är därför i storlek 50x70. Utöver ditt barns namn kan du också ange födelsetid, födelsedag, födelsevikt och en personlig liten hälsning som gör din födelsetavla helt unik. En personlig hälsning kan vara extra roligt att få med när födelsepostern ges bort som doppresent eller dopgåva, men samma textrad kan också användas för valfri text. Varför inte skriva ut i vilken stad och på vilket sjukhus det lilla underverket kom till världen? Möjligheterna är oändliga och valet är ditt!

Unik konst

Våra födelsetavlor är helt unika och kan bara beställas hos Gallerix. Konstnärerna bakom varje illustration och personlig födelsetavla är designers från vårt eget designteam och utöver det bjuder vi emellanåt in andra konstnärer som får sätta sin personliga prägel på våra födelsetavlor. Upptäck våra helt nya födelsetavlor "Cuddle" och "Sweet Dreams" som är skapade av talangfulla illustratören Sanna Wieslander. Läs mer om vårt unika samarbete här.

Doppresent eller dopgåva

En personlig födelsetavla är en underbar gåva till alla föräldrar. Unna dig själv eller ge bort till en vän eller familjemedlem. Alla som har barn och dessutom uppskattar inredning och design kommer att älska den. En personlig födelsetavla är perfekt att ge bort till nyblivna föräldrar som doppresent eller dopgåva.

Vårt papper

 • 200 gram MultiDesign
 • Tjockt papper
 • Vacker matt yta
 • Åldersbeständigt
 • FSC Certificerat

 • Miljöansvar

  Våra barn är vår framtid. När du beställer din födelsetavla hos oss på Gallerix kan du känna dig trygg i att vi värnar om vår natur och vår miljö, både idag och imorgon. Vi trycker och packar våra födelsetavlor i Sverige och vårt tryckeri innehar Svanencertifikat för en renare produktion och för att säkerställa en hållbar skogshållning. Den el vi förbrukar kommer från lokala producenter. För varje träd som går åt vid tillverkning av våra posters ser vi till att plantera två nya. Träd hjälper till att rena den luft vi andas genom att absorbera koldioxid, de producerar nytt syre, binder vatten i marken och bidrar till en biologisk mångfald.

  Kundservice

  Har du frågor kring våra födelsetavlor eller önskar du hjälp med din beställning? Hör av dig till vår kundservice via vårt kontaktformulär på hemsidan eller skicka oss ett epost. Vi svarar så snabbt vi kan, vanligtvis inom 24 timmar. Varmt välkommen till Gallerix!

  Vad våra kunder tycker

  Wendy
  2021-03-01
  Snabb leverans

  Jättesnabb leverans och bra kvalité på posters

  Milka
  2021-02-27
  Toppen!

  Fin kvalitet och snabb leverans!

  Katarina Hansson
  2021-02-27
  Tavelram

  Toppen!

  Towe
  2021-02-22
  Fin service

  Fantastisk service med manuell sändning till Danmark. Tack.

  https://gallerix.se/personlig-fodelsetavla/