Filtrera urval

Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Använd filter
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX

Växter och Blommor

Växter och Botaniska Posters


Posters med botaniska motiv

Vi har ett stort utbud av botaniska posters att upptäcka. I denna kategori hittar du bland annat posters med torkade växter, posters med gröna blad, posters med blommor och posters med kaktusar. Vi har allt ifrån färgglada och färgsprakande målningar av naturlandskap till stilrena illustrationer av växter. Särskilt populära är våra posters med rosor, eucalyptus, bananblad och palmblad. I vår unika samling av posters med blommor och botaniska motiv finns något för alla smaker och stilar som garanterat lyfter inredningen i ditt hem.

Posters med blad och torkade växter

Posters med torkade växter och gröna blad tillhör våra favoriter och storsäljare. De passar i all typ av inredning och är ofta snygga att hänga upp både enskilt, som "perfect pair" eller tillsammans med andra posters i en tavelvägg. Posters med torkade växter, ofta i bruna och beige färger, ger en naturlig och avskalad känsla som smälter väl in i inredning i skandinavisk stil. Posters med gröna blad är fina i kombination med de naturligt gröna färgerna från levande växter i ditt hem.

Posters med blommor

Låt dina blommor blomma året om! Posters med blommor finns i alla möjliga varianter och färgkombinationer. Gemensamt är vackra former, hög detaljrikedom och underbara färger. Vi har ett stort utbud av posters med blommor och motiv som är unikt framtagna för att passa under olika säsonger av året.

Dekorera med botanik

Att inreda med botaniska motiv är en självklarhet. Botaniska posters tillhör en av våra mest populära kategorier och posters med blommor, posters med torkade växter och posters med gröna blad finns alltid respresenterade på våra topplistor bland bästsäljare och trendig konst. Ingen tavelvägg är komplett utan posters med blommor och posters med växter. Rama in dina posters i någon av våra högkvalitativa tavelramar i svart, vit eller ek. Både ramar och posters finns i storlek 21x30, 30x40, 50x70 och 70x100 cm.

Vad våra kunder tycker

Wendy
2021-03-01
Snabb leverans

Jättesnabb leverans och bra kvalité på posters

Milka
2021-02-27
Toppen!

Fin kvalitet och snabb leverans!

Katarina Hansson
2021-02-27
Tavelram

Toppen!

Towe
2021-02-22
Fin service

Fantastisk service med manuell sändning till Danmark. Tack.

https://gallerix.se/posters/3-botaniskt