Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Sortering
Använd filter
Fashion posters Posters
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX
Make a Fashion Statement

Fashion posters

Våra stilsäkra fashion posters i kategorin Mode erbjuder något för alla inredningsfantaster. Trendsäkra ditt hem med någon av våra vackra illustrationer, snygga modefotografier eller träffsäkra citat. Matcha snyggt med posters från kategorin texttavlor eller fotokonst för att skapa stilsäkra kombinationer som garanterat imponerar i betraktarens ögon.

Fashion posters


Trendiga fashion posters

Ska du köpa fashion posters ska du besöka Gallerix.se. I kategorin Mode hittar du utvalda fashion posters med modeinspirerade motiv inom stil, skönhet, accessoarer, skor, makeup och kläder. Fashion posters utmärker sig genom mycket attityd, häftiga budskap, kreativa foton och vågade motiv. Fashion posters är ofta helt unika i sina kreativa uttryck oavsett om det är ett foto, en texttavla, en illustration eller en konsttavla. Flertalet av våra fashion posters är fotade av välkända modefotografer eller designade med hjälp av modestylister.

Fashion posters med citat och ordspråk

Textposters med kända citat och ordspråk är fina att kombinera med mode fotografier. De passar särskilt bra som en del av en större tavelvägg där textposters skapar kontrast och utrymme vilket ger en bra balans till helheten. Bland våra texttavlor i kategorin mode posters hittar du citat och ordspråk frän kända modeikoner, modehus och andra celebriteter så som Coco Chanel och Marc Jacobs. Våra modeposters, både i färg och svartvitt, är extra snygga att hänga upp i sovrummet, hallen eller vardagsrummet.

Fashion posters till tavelväggen

En tavelvägg med fashion posters i olika format utstrålar både känsla och attityd. Kombinera gärna stora mode posters med små vackra bilder och texttavlor för att skapa variation. En stor svartvit mode poster kan exempelvis kombineras med en blandning av mode posters både i färg och svartvitt i lite mindre format. Våga låta de tuffa bilderna ta plats!

Fashion posters online

Våra fashion poster passar dig som söker posters med tuffa motiv och mycket attityd. Våra mode posters finns i storlekarna 21x30, 30x40, 50x70 och 70x100cm. Vi trycker alla posters på ett 200 gram matt premiumpapper av riktigt hög kvalitet. Rama in dina mode posters med någon av våra snygga tavelramar i svart finish, vit finish eller solid ek.