Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Storlek
Sortering
Använd filter

Ekramar

Här hittar du tavelramar av ek från Gallerix. Våra ekramar av hög kvalitet levereras med kristallklart plexiglas och vridclips för enkel montering av din poster. Alla ekramar kan hängas upp både horisontellt och vertikalt.

Köp ekram


Ekramar till posters

Ska du köpa ekramar ska du besöka Gallerix.se. Hos Gallerix hittar du ett noga urval av ekramar i hög kvalitet. Alla ekramar kan hängas upp både i liggande och stående format. Våra tavelramar av 100% solid ek har smidiga vridclips på baksidan som gör att du lätt och snabbt monterar din poster i ramen. Alla ramar levereras med ett extra tjockt plexiglas som skyddar din poster från smuts och repor. Våra ek tavelramar har en profilbredd på 12mm och ett profildjup på 20mm.

Enkel montering av din ekram

Samtliga modeller och storlekar av våra ekramar är försedda med vridclips på bakstycket vilket gör att det går snabbt och lätt att montera posters i våra billiga ekramar av hög kvalitet. De har också fästhakar för att kunna hängas upp i både stående och liggande format på väggen.

Kristallklart plexiglas

Samtliga ekramar i vårt sortiment är försedda med ett extra tjockt, splitterfritt plexiglas. Vid leverans sitter en skyddsplast på vardera sida om glaset som skyddar från smuts och repor. Var noga med att ta bort skyddsplasten innan du hänger upp din tavelram av ek på väggen.

Våra ekramar

  • Hög kvalitet
  • Kristallklart plexiglas
  • 100% solid ek
  • Storlek (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • FSC Certifierat trä
  • Horisontell och vertikal montering