Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Sortering
Använd filter
Japandi posters Posters
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX
Japandi

Japandi posters

Japandi är en modern inredningsstil som blandar Japansk minimalism och Skandinavisk design. Stilen kännetecknas av motiv som är ljusa, naturliga och tidlösa.

Japandi Posters


Japandi

Upptäck Japandi, inredningsstilen som tar sitt ursprung från enkelheten i den japanska minimalismen och funktionaliteten i den skandinaviska designen. Låt dig inspireras av konstmålningar som är skapade av några av den japanska konstens största målare. Balanserade färger, vackra illustrationer, naturligt och tidlöst är några av de element som kännetecknar inredningsstilen Japandi. Med japandi får du det bästa av både den japanska och skandinaviska stilen.

Vad är Japandi?

Japandi är en modern inredningsstil som blandar elegansen i Japansk minimalism med funktionaliteten i Skandinavisk design. Stilen kännetecknas av motiv som är ljusa, naturliga och tidlösa. Ska du köpa japandi posters ska du besöka Gallerix.se. Hos Gallerix hittar du ett stort utbud av japandi affischer med motiv målade av berömda japanska konstnärer som Utagawa Kunisada, Hashiguchi Kiyoshi, Ohara Koson, Katsushika Hokusai och Ogata Gekko.