Filtrera urval

Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Använd filter
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX

Ett levande rum

Posters Djur


Posters med djur

Hos Gallerix hittar du ett brett urval av posters med djur och djurmotiv. I vår kategori Djur har vi samlat vackra djurmotiv och djurtavlor med fantastiska bilder på djur som lejon, tiger, häst, giraff, uggla, björn, zebra, flamingo och elefant. Vi har också djurposters med insekter och fåglar som kompletterar vår samling av djurtavlor med vilda djur. Gemensamt är att posters med djur berör och skapar liv i din inredning på ett sätt som få andra kategorier av posters gör. Posters med djur är dessutom uppskattat av både vuxna och barn och ofta är det bland just djurposters du hittar barnens favoriter.

Inredning med djurtavlor

Att använda posters med djur i din inredning är ett perfekt sätt att få in naturen i ditt hem. Bland våra posters med djur finns både vackra fotografier, stilrena illustrationer av djur, konsttavlor och texttavlor. Vi har posters med djur både i färg och svartvitt. Svartvita djurposters passar särskilt väl in i den moderna inredningsstilen och de är dessutom lätta att kombinera med posters från andra kategorier. Vi använder ofta posters med djur när vi skapar våra egna tavelväggar. Söker du inspiration rekommenderar vi dig att spana in någon av våra egna vackra tavelväggar som du hittar här på hemsidan eller på Instagram.

Vilda djur

Bilder på vilda djur har alltid fascinerat. Låt våra posters med djur bli en naturlig del av din inredning eller tavlevägg. Posters med djur är fint att hänga upp både enskilt i lite större format eller som en del av en större tavelvägg.

Dekorera med djurmotiv

Våra djurtavlor finns för både stora och små, vuxen och barn. Vackra foton på vilda djur passar bra att inreda med i vardagsrummet, hallen, matsalen eller sovrummet. I kategorin Barntavlor finns posters med söta illustrationer av djur, fina foton och lekfulla djurtavlor med tecknade bilder. Alla våra posters med djur finns i storlekarna 21x30, 30x40, 50x70 och 70x100 cm. Rama in din djurposter med någon av våra snygga tavelramar i svart finish, vit finish eller solid ek.

Vad våra kunder tycker

Elin
2021-03-04
Super!

Snabbt svar via kundtjänsten & fantastiskt fina posters!

Wendy
2021-03-01
Snabb leverans

Jättesnabb leverans och bra kvalité på posters

Katarina Hansson
2021-02-27
Tavelram

Toppen!

Milka
2021-02-27
Toppen!

Fin kvalitet och snabb leverans!

https://gallerix.se/posters/21-djur