Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Storlek
Sortering
Använd filter

Silverramar

Här hittar du silver tavelramar från Gallerix. Våra silverramar av hög kvalitet levereras med kristallklart plexiglas och clips för enkel montering av din poster. Alla ramar kan hängas upp både horisontellt och vertikalt.

Köp snygga silverramar


Silverramar till posters

Ska du köpa silverramar ska du besöka Gallerix.se. Hos Gallerix hittar du ett noga urval av silverramar. Alla silverramar kan hängas upp både i liggande och stående format. Våra silverramar har smidiga vridclips på baksidan som gör att du lätt och snabbt monterar din poster i ramen. Alla ramar levereras med ett extra tjockt plexiglas som skyddar din poster från smuts och repor. Våra silverramar av metall har en blank ytfinish. Silverramar har en profilbredd på 9mm och ett profildjup på 22mm.

Enkel montering av din silverram

Samtliga modeller och storlekar av våra silverramar är försedda med vridclips på bakstycket vilket gör att det går snabbt och lätt att montera posters i våra billiga silverramar av hög kvalitet. De har också fästhakar för att kunna hängas upp i både stående och liggande format på väggen.

Kristallklart plexiglas

Samtliga silverramar i vårt sortiment är försedda med ett extra tjockt, splitterfritt plexiglas. Vid leverans sitter en skyddsplast på vardera sida om glaset som skyddar från smuts och repor. Var noga med att ta bort skyddsplasten innan du hänger upp din tavelram silver på väggen.

Våra silverramar

  • Hög kvalitet
  • Kristallklart plexiglas
  • Tunn profil
  • Storlek (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Vridclips
  • Horisontell och vertikal montering