Filtrera urval

Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Använd filter
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX

Naturen i ditt hem

Poster Natur


Posters med naturmotiv

Välkommen in i naturens värld. Fantastiska naturmotiv med härliga landskapsvyer, höga berg, sjöar, ängar, gröna skogar och böljande blå hav skapar ett behagligt lugn i din inredning. Med natur posters skapar du en levande och hemtrevlig känsla som gör det harmoniskt och trivsamt i ditt hem. Naturliga och behagliga färger från skogen, havet, stränder och ängar sprider ett lugn och en positiv känsla som bara naturfotografier kan ge.

Natur posters på väggarna

Vår samling av posters med naturmotiv erbjuder något för alla inredningsstilar. Natur posters har länge tillhört våra mest populära posters och vi har ett brett utbud att välja från. Posters med naturmotiv passar bra att hänga upp i alla hemmets rum men sprider en särskilt varm känsla i sovrummet och vardagsrummet. Välkomna naturen in i ditt hem och låt den ta plats på dina väggar! Vi har posters med naturmotiv både i färg och svartvitt. De är fina både att hänga enskilt, tillsammans som perfect pair eller som en del av en större tavelvägg.

Inred i naturens färger

Att få till den perfekta känslan i sin inredning handlar ofta om att skapa både kontrast och balans, men främst om att få inredningens olika delar att passa ihop med varandra. Vill du skapa en snygg tavelvägg med natur posters så utgå ifrån det naturmotiv du tycker allra bäst om och välj det i ett stort format, exempelvis 50x70 cm. Välj därefter ett antal mindre posters vars färger matchar din stora poster. Snabbt ser du att balansen i din tavelvägg blir perfekt och att de olika postermotiven passar tillsammans och skapar en vacker helhet.

Posterpapper av högsta kvalitet

Våra natur posters trycks på ett 200 gram tjockt premiumpapper med en vacker matt ytfinish. Matcha dina natur posters med någon av våra snygga tavelramar av hög kvalitet. Våra ramar tillverkas uteslutande av naturligt trämaterial och finns i svart, vit och ek. Vi uppdaterar vårt sortiment av natur posters löpande och lanserar nya motiv varje vecka. Hos Gallerix finns natur posters för alla smaker och stilar!

Vad våra kunder tycker

Helena
2021-04-04
Köp

Bra

JF
2021-04-03
Snabbt och enkelt

Nöjd med leverans och poster

Anki
2021-04-01
Posters

Snabbt, bra , rekomanderas.

Nora
2021-03-30
Ram 70x100

Bra och snygg ram. Snabb leverans, inga problem :)

https://gallerix.se/posters/29-natur