Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Sortering
Använd filter
Naturtavlor Posters
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX
Naturen i ditt hem

Naturtavlor

Välkomna naturen in i ditt hem. Även om vi ibland glömmer är naturen det som först gav oss liv och kanske är det därför vi ibland hänvisar till henne som Moder Natur. Men trots vår närhet till naturen är den nästan begravd i de flesta storstadsområdena idag. På sådana platser är det en park här och där som påminner oss om våra rötter. Städer har många bra sidor, men vackra naturliga vyer är oftsast inte en av dem. Ett av våra mål här hos Gallerix är att hjälpa dig att i din inredning integrera den naturliga världen och få möjlighet att uppleva spänningen i naturligt vackra vyer utan att behöva gå ut ur ditt vardagliga liv.

Naturtavlor och posters med naturbilder


Posters med naturmotiv

Hos Gallerix hittar du ett brett urval av naturtavlor och posters med naturmotiv. Fantastiska naturbilder med härliga landskapsvyer, höga berg, sjöar, ängar, gröna skogar och böljande blå hav. Naturtavlor skapar ett behagligt lugn i din inredning och en levande och hemtrevlig känsla som gör det harmoniskt och trivsamt i ditt hem. Naturliga och behagliga färger från skogen, havet, stränder och ängar ger en positiv känsla som lyfter din inredning.

Natur posters på väggarna

Vår samling av posters med naturmotiv erbjuder något för alla inredningsstilar. Natur posters har länge tillhört våra mest populära posters och vi har ett brett utbud att välja från. Posters med naturmotiv passar bra att hänga upp i alla hemmets rum men sprider en särskilt varm känsla i sovrummet och vardagsrummet. Välkomna naturen in i ditt hem och låt den ta plats på dina väggar! Vi har posters med naturmotiv både i färg och svartvitt. De är fina både att hänga enskilt, tillsammans som perfect pair eller som en del av en större tavelvägg.

Inred i naturens färger

Att få till den perfekta känslan i sin inredning handlar ofta om att skapa både kontrast och balans, men främst om att få inredningens olika delar att passa ihop med varandra. Vill du skapa en snygg tavelvägg med natur posters så utgå ifrån det naturmotiv du tycker allra bäst om och välj det i ett stort format, exempelvis 50x70 cm. Välj därefter ett antal mindre posters vars färger matchar din stora poster. Snabbt ser du att balansen i din tavelvägg blir perfekt och att de olika postermotiven passar tillsammans och skapar en vacker helhet.

Posterpapper av högsta kvalitet

Våra natur posters trycks på ett 200 gram tjockt premiumpapper med en vacker matt ytfinish. Matcha dina natur posters med någon av våra snygga tavelramar av hög kvalitet. Våra ramar tillverkas uteslutande av naturligt trämaterial och finns i svart, vit och ek. Vi uppdaterar vårt sortiment av natur posters löpande och lanserar nya motiv varje vecka. Hos Gallerix finns natur posters för alla smaker och stilar!