Filtrera urval

Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Använd filter
Brought to you by Gallerix

Posters för alla rum

Posters


Komplett utbud av posters

Hos oss på Gallerix hittar du ett komplett utbud av posters och något för alla smaker och inredningsstilar. Vi samlar det bästa av konst och design och gör det tillgängligt för alla. Trendig konst och snygga posters behöver inte kosta skjortan, tvärt om. Vår onlinebutik erbjuder ett brett utbud av väggkonst och billiga posters som passar alla typer av stilar; från lugna härliga naturmotiv och imponerande storstadsmotiv till färgglada eller dova abstrakta posters. Trots den stora variationen i våra bildkollektioner utgör minimalismen och enkelheten i den skandinaviska designstilen kärnan i vår inspiration. Oavsett om din interiör är mörk och tät eller ljus med öppna ytor är vårt breda urval av konst redo att komplettera den med motiv som du själv väljer. Välj bland något av våra teman New Scandinavian Design eller Modern Design alternativt från någon av våra kategorier som botaniska posters, naturposters, grafiska posters, fotokonst, barnposters eller modeposters.

Posters för alla rum

Vi erbjuder vi ett brett urval av billiga posters och prints som tillsammans med snygga och stilrena ramar av hög kvalitet ger dig möjlighet att kombinera precis den typ av tavelvägg som passar just din stil. Hitta dina egna favoriter och matcha från olika kategorier för att skapa din egna unika tavelvägg. Vi erbjuder trendriktiga och stilsäkra posters för alla smaker från geometrisk minimalism och svartvit fotokonst till livfulla och iögonfallande djurposters och naturmotiv. Eller varför inte snygga posters från kategorin Städer & Arkitektur med motiv som Poster New York, Poster Paris eller Poster Stockholm. Alla kan kombineras med någon av våra ramar i svart finish, vit finish eller solid ek. Det spelar ingen roll om du är fullfjädrad inredare eller om du besitter sparsmakade kunskaper inom inredningsområdet. Vi finns här för att hjälpa dig och för att ge dig alternativen som sätter igång din fantasi och ger dig bästa möjlighet att maxa din heminrednings estetiska potential.

Poster Nyheter, Bästsäljare och Trendigt

Oavsett om du vet precis vilka posters du söker eller om du bara letar inspiration ska det vara lätt att hitta rätt. Vi har delat upp våra posters i kategorier, topplistor och teman för att du lätt ska kunna hitta i utbudet av våra posters. I listan Poster Nyheter hittar du de senast inkomna motiven, listan Bästsäljare listar våra mest Populära posters och i listan Trendigt nu listar våra egna designers och illustratörer de mest trendiga motiven för säsongen. Söker du ett särskilt motiv? Du kan söka på både namn, motiv och kategorier och vill du se posters i en särskild färg eller i ett särskilt format så som liggande eller stående kan du använda vår filterfunktion.

Beställa posters online

När du beställer från Gallerix får du posters av högsta kvalitet. Vi trycker på ett åldersbeständigt 240 gram tjockt papper med en matt och exklusiv yta. Pappret kommer från det franska pappersbruket Clairefontaine. Våra posters finns i fyra olika storlekar: 21x30, 30x40, 50x70 och 70x100 cm. Vi packar i extra kraftiga tuber och i lackerade kartonger av extra stöttålig kvalitet för att säkerställa säkra leveranser till dig som kund. Vi ser också till att erbjuda snabb leverans samt fri frakt över 295kr för dig som blir klubbmedlem. Alla våra försändelser skickas med DHL. I kassan betalar du smidigt och säkert med Klarna som erbjuder både kortbetalning, faktura och direktbetalning. Köp dina posters och ramar hos oss på Gallerix. Love your Home!

Vårt papper

 • 240 gram / m2
 • Matt yta
 • Tjockt papper
 • Åldersbeständigt
 • Miljöcertifierat FSC

 • Miljöansvar

  När du väljer att handla posters från oss tar vi tillsammans ansvar för miljön och vår natur. Vårt tryckeri är miljöcertifierat och innehar Svanencertifikat för en renare produktion och den el vi använder kommer från lokala producenter. Genom organisationen OneTreePlanted planterar vi nya träd som bland annat renar den luft vi andas och producerar nytt syre. För varje träd vi förbrukar vid framställning av våra posters planterar vi två nya. På så sätt säkerställer vi en hållbar produktionen både idag och i framtiden.

  Kundservice

  Har du frågor om våra posters eller din beställning är du välkommen att höra av dig till vår kundservice. Du kontaktar kundtjänst genom vårt kontaktformulär på hemsidan eller genom att skicka ett epost. Vi svarar normalt inom 24 timmar. Välkommen till Gallerix!

  Vad våra kunder tycker

  Maria
  2021-01-27
  Fina produkter

  Väldigt nöjd med produkterna och leveransen.

  Adam
  2021-01-26
  Toppen!

  Kanonbra service! Snabb leverans och perfekt kvalitet!

  Ellinor Lundgren
  2021-01-25
  Toppen!

  Missade lite i min beställning men det ordnade ni upp! Tack snälla för god service och fantastiska tavlor!

  Linda
  2021-01-25
  Fel som blev rätt!

  Mina posters hade felaktig färgställning, och jag gjorde en reklamation samma kväll. Fick svar direkt och M tyckte som jag. Fick nya bilder som är perfekta...