Filtrera urval

Stäng
Använd filter
Använd filter

Tavelramar


Snygga tavelramar

Snygga posters kräver snygga tavelramar. Vi har ett noga utvalt sortiment av tavelramar för posters i storlek 21x30, 30x40, 50x70 och 70x100 cm. Samtliga storlekar har en snygg, tunn profil som är 12mm bred och 20mm djup. Alla tavelramar går självklart att hänga upp både stående och liggande för att passa dina posters.

Färger och material

Vi erbjuder ett noga urval av tavelramar tillverkade furu. Dels är trä ett naturligt material som är förnybart och trä är också det vackraste materialet. Våra tavelramar i svart och vit färg har en dubbellackad ytfinish vilket ger en jämn och perfekt yta utan defekter. Våra ekramar tillverkas av 100% solid ek med en vacker naturlig yta.

Enkel montering

Samtliga modeller och storlekar av våra tavelramar är försedda med vridclips på bakstycket vilket gör att det går snabbt och lätt att montera posters. De har också fästhakar för att kunna hängas upp både stående och liggande beroende på motiv.

Kristallklart plexiglas

Samtliga tavelramar i vårt sortiment är försedda med ett extra tjockt, splitterfritt plexiglas. Vid leverans sitter en skyddsplast på vardera sida om glaset som skyddar från smuts och repor. Var noga med att ta bort skyddsplasten innan du hänger upp din tavelram på väggen.

Våra tavelramar

 • Hög kvalitet
 • Kristallklart plexiglas
 • Dubbellackad ytfinish
 • Storlek (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
 • Vridclips
 • Horisontell och vertikal montering

 • Miljöansvar

  Vi värnar om miljön och tar ansvar som producent och leverantör. Det innebär bland annat att vårt tryckeri är miljöcertifierat, att den el vi förbrukar kommer från lokala producenter och att vi följer en tydlig miljöpolicy. För varje träd vi förbrukar vid tillverkning av våra posters planterar vi två nya. Träd absorberar koldioxid och producerar nytt syre. De binder vatten i marken vilket förhindrar korrosion och de skapar miljöer som är livsviktiga för den biologiska mångfalden. När du handlar hos Gallerix kan du känna dig trygg i att vi tillsammans tar ansvar för vår gemensamma miljö både idag och i framtiden.

  Kundservice

  Har du frågor om våra tavelramar är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst. Du kontaktar kundtjänst via kontaktformuläret på hemsidan eller genom att skicka oss ett epost. Vi svarar alltid så snabbt vi kan, normalt inom 24 timmar. Välkommen till Gallerix!

  Vad våra kunder tycker

  Anne
  2021-01-20
  Fina posters.

  Fina natur posters.

  MARIE HEDLUND
  2021-01-20
  Köp av posters

  Mycket bra kvalite på samtliga posters. Kommer definitivt att beställa igen.

  Nicole
  2021-01-20
  Posters + ram

  Toppen som beskrivningen visar.

  Gunilla Wiklund
  2021-01-20
  Nöjd

  Bra kvalitet samt snabb leverans!