Filtrera urval

Stäng
Använd filter
Storlek
Använd filter

Tavelramar Online


Våra Tavelramar

Hos Gallerix hittar du ett komplett utbud av tavelramar av hög kvalitet men till ett lågt pris. Tavelramar av hög kvalitet måste inte kosta skjortan. Vi har billiga tavelramar i flera olika storlekar med ett noga utvalt sortiment av tavelramar för posters i storlek 21x30, 30x40, 50x70 och 70x100 cm. Samtliga storlekar har en snygg, tunn profil som är 12mm bred och 20mm djup. Alla tavelramar och posterramar går självklart att hänga upp både stående och liggande för att passa dina posters.

Färger och material

Vi erbjuder ett noga urval av tavelramar tillverkade av furu. Dels är trä ett naturligt material som är förnybart och trä är också det vackraste materialet. Våra tavelramar i svart och vit färg har en dubbellackad ytfinish vilket ger en jämn och perfekt yta utan defekter. Våra ekramar tillverkas av 100% solid ek med en vacker naturlig yta.

Enkel montering

Samtliga modeller och storlekar av våra tavelramar och posterramar är försedda med vridclips på bakstycket vilket gör att det går snabbt och lätt att montera posters i våra billiga ramar av hög kvalitet. De har också fästhakar för att kunna hängas upp både stående och liggande beroende på motiv.

Kristallklart plexiglas

Samtliga tavelramar i vårt sortiment är försedda med ett extra tjockt, splitterfritt plexiglas. Vid leverans sitter en skyddsplast på vardera sida om glaset som skyddar från smuts och repor. Var noga med att ta bort skyddsplasten innan du hänger upp din tavelram och posterram på väggen.

Våra tavelramar

 • Hög kvalitet
 • Kristallklart plexiglas
 • Dubbellackad ytfinish
 • Storlek (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
 • Vridclips
 • Horisontell och vertikal montering

 • Miljöansvar

  Vi värnar om miljön och tar ansvar som producent och leverantör. Det innebär bland annat att vårt tryckeri är miljöcertifierat, att den el vi förbrukar kommer från lokala producenter och att vi följer en tydlig miljöpolicy. För varje träd vi förbrukar vid tillverkning av våra posters planterar vi två nya. Träd absorberar koldioxid och producerar nytt syre. De binder vatten i marken vilket förhindrar korrosion och de skapar miljöer som är livsviktiga för den biologiska mångfalden. När du handlar hos Gallerix kan du känna dig trygg i att vi tillsammans tar ansvar för vår gemensamma miljö både idag och i framtiden.

  Kundservice

  Har du frågor om våra tavelramar är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst. Du kontaktar kundtjänst via kontaktformuläret på hemsidan eller genom att skicka oss ett epost. Vi svarar alltid så snabbt vi kan, normalt inom 24 timmar. Välkommen till Gallerix!

  Vad våra kunder tycker

  Linda
  2021-04-11
  Poster

  Jätte nöjd med bildkvalitén! Super smidig leverans. Beställer gärna fler gånger från Gallerix!

  Mariann Andersson
  2021-04-11
  Dop tavla

  Bra och trevig servicez

  Helena
  2021-04-04
  Köp

  Bra

  JF
  2021-04-03
  Snabbt och enkelt

  Nöjd med leverans och poster

  https://gallerix.se/tavelramar