Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Sortering
Använd filter
Vintage Posters Posters
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX
Vintage / Retro

Vintage Posters

Vår samling av Vintage posters tar dig med på en resa genom tiden där förr blir nu. Dåtidens vackra former, färger och stilar ger oss en nostalgisk känsla som är underbar att kombinera med hemmets moderna inredning. Låt dig inspireras!

Vintage och Retro Poster


Vintage posters online

Ska du köpa vintage posters ska du besöka Gallerix.se. Här finns ett brett utbud av vintage posters med mängder av olika inspirerande retromotiv att välja mellan. Vintage posters har en färgbalans och färgåtergivning som fångar upp känslan från förr. Genom vintage posters får du en tillbakablick till dåtidens formgivning, klädstil och frisyrer. Häng dina vintage posters i vardagsrummet, i hallen eller varför inte i sovrummet?

Retro posters med vintage stil

Tillför en retro känsla till ditt hem och minns tiden från förr med en klassisk vintage poster. Vintage posters är en populär kategori med otroligt många vackra retro bilder. Vintage posters tar oss tillbaka till en tid som ofta handlade om familj och framtidsoptimism och ger oss en nostalitripp och en känsla som berör. Häng upp dessa retro posters på väggen i vardagsrummet, hallen, sovrummet eller varför inte på kontoret och njut av känslan från förr.

Retro posters

Retrostilen med retro posters på väggarna har blivit en trend som vuxit sig stark. Vintage poster, eller retro poster, med ett vackert fotografi på en gammal bil, kristallglas, vinylspelare, klassiska rullskridskor eller ett gammalt instrument ger en perfekt mix även till den moderna tavelväggen. Retro posters som inspirerats av tidigare trender får oss att minnas vackra stilar från förr.

Vad är vintage posters?

Ordet vintage härstammar från latin och betyder vinskörd och syftar ursprungligen på vin gjort från samma år. Under senare tid har betydelsen ändrats till att betyda äldre fin kvalitet eller årgång. Idag används begreppet ofta om klädesplagg, bilar, böcker, musik och filmer. Därför är dessa ämnen också ofta förekommande som motiv på våra vintage posters.