Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.
10 sätt att inreda med posters

10 sätt att inreda med posters

Hur inreder man snyggt med posters? Vi listar 10 stylingtips som visar hur du på olika sätt kan inreda med posters och som garanterat sätter fart på inspirationen. Häng med!

 

Posters med färger som samspelar

@asemakatu

1. Låt färger samspela
Välj ut ett fåtal basfärger och välj motiv baserat på färg. Med vårt smidiga filter-/sorteringsverktyg kan du söka på posters i utvalda färger.

 


 

Svartvita posters

@jb_styling_interieur

2. Stilrent med svartvitt
Inget är lättare att kombinera med inredningen än svartvita posters - de passar alla rum och stilar! Skapa din egen personliga tavelvägg med enbart svartvita posters - supersnyggt!

 


 

Posters på tavellist

@haeuschenliebe

3. Posters på tavellister
Att placera tavelramar med posters på tavellister är perfekt när du har begränsad yta, exempelvis i hallen eller på en kortare vägg.

 


 

Posters i tavelvägg på höjden

@pilkess

4. Bygg på höjden
Att bygga på höjden kräver minimalt med väggyta men ger mycket effekt och är ett utmärkt sätt att på ett bra sätt utnyttja en fri yta.

 


 

Matcha posters med möbler

@cc_no8

5. Matcha posters med möbler
Det är snyggt att matcha stilen på dina posters med stilen på dina möbler, både i färg, form och finish. Rustika möbler i naturliga material som trä kan exempelvis matchas snyggt med abstrakta posters i naturliga färger som brunt eller sand.

 


 

Posters Perfect Pair

@mimis_homestory

6. Perfect pair
Välj ut två matchande posters och häng upp dem tillsammans. Enkelt, effektfullt och lättplacerat i så gott som varenda hem!

 


 

Stor tavelvägg med posters

@bjorkmanchristine

7. Bygg stort
Det kräver yta och du får investera en slant - men wow så snyggt det blir! Att fylla en hel vägg med inramade posters och tavlor är inte något som många gör men något som de flesta borde våga göra!

 


 

Poster anpassad efter känslan i rummet

@cream_interior

8. Anpassa känslan efter rummet
Att välja en färgpalett och ett budskap som harmoniserar med rummet skapar en komplett helhet. I sovrummet väljer vi därför dämpade nyanser av lugnande färger i kombination med rofyllda foton och budskap.

 


 

Posters med genomgående absrakt tema

@huisje.55

9. Genomgående tema
Låt design med inspiration från ett gemensamt tema fylla dina väggar. Att kombinera färg och form från våra abstrakta posters är ett enkelt och bra sätt att skapa en röd tråd i din tavelvägg.

 


 

Stor Poster

@fjelievillan

10. Konst i stort format
En riktigt snygg konstposter kan med fördel hängas upp i stort format. En av våra favoriter är Fernend Leger No2 Poster.

Lycka till!