Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.
Den smarta tavelkroken

Den smarta tavelkroken

Bold Tavelkrok är en svenskutvecklad produkt som passar alla typer av tavelramar och väggar ämnade för konst och foton. Den unika utformningen ger en otrolig flexibilitet och det går snabbt och enkelt att hänga upp tavlor även på väggar av riktigt hårda material. Allt som behövs är en hammare, inga andra mer avancerade verktyg.

BOLD Tavelkrok 2-pack förpackning

Fördelar med Bold Tavelkrok:

  • Passar alla typer av ramar och väggar
  • Supersnabb montering
  • Inget behov av skruv, plugg eller borr
  • Lämnar minimala märken i väggen

 

Se Bold Tavelkrok Produktvideo – Klicka här!

 

Fäster i alla typer av väggar
Varje tavelkrok har slipade stålspikar som med lätthet slås in i antingen betong, trä eller gips med hjälp av endast en vanlig
hammare. Stålspikarnas egenskaper gör att tavelkroken fäster även där vanliga spikar normalt inte räcker till, exempelvis i väggar av hård betong. Dessutom lämnar spikarna, som inte är mer än 1,2mm i tjocklek, minimala märken i väggen. Det gör att man slipper stora skruvhål eller skador som måste åtgärdas den dag det är dags att flytta på en tavla.

Bold Tavelkrok färster i alla typer av väggar

Fäster i alla typer av väggar

Passar alla sorters ramar
Det finns tusentals varianter av ramar men Bold Tavelkrok passar de allra flesta. Beroende på ramens utformning och storlek kan man välja att antingen hänga upp sin tavla på Bold Tavelkrok direkt på ramen, med hjälp av ramens befintliga fästen när sådana finns eller med taveltråd. Tavelkrokens hylltapp passar de allra flesta ramfästen och krokens optimala djup gör att ramen hänger helt intill väggen utan glipor i sidorna.

Lätt att montera
Med Bold Tavelkrok finns varken behov av att skruva, använda plugg eller att förborra. Det tar inte mer än några få sekunder att hänga upp en tavla på väggen. Betongväggar är vanligtvis de svåraste att hänga upp sina tavlor på men med Bold Tavelkrok klaras även dessa av med endast en vanlig hammare även av den mest novisa montören.

Unika egenskaper
Bold Tavelkrok är tillverkad av en mycket slagkraftig men flexibel termoplast med egenskaper som gör att den klarar hög belastning
men samtidigt inte spricker. De slipade stålspikarna fäster i alla vanligt förekommande typer av väggar, med undantag för glas och kakel, och tavelkrokens utformning gör att den hänger stabilt mot väggen även under belastning. På framsidan är Bold Tavelkrok försedd med en relief, en upphöjning i krokens framsida, med måttskala i centimeter och tum för att underlätta justering av placering vid montering. Små ingröpningar i sidan av kroken gör det lätt att komma in bakom och avlägsna den från väggen igen.

BOLD Tavelkrok kostar 39kr (2-pack) och finns att köpa här.

 

BOLD Tavelkrok profilbild

Bold Tavelkrok


Köp Tavelkrokar här