50% rabatt på posters

Beställ som medlem (kostnadsfritt medlemskap) och få 50% rabatt på posters vid ditt första köp.

Ja tack!
50% rabatt på posters

Höga Byggnader Poster

Utförande

  • posterdesign Posterdesign
  • bleed Utfallande

Storlek

Lägg till ram
Storleksguide
  • Tillgänglig i lager
  • Leverans 2-4 dagar
Produktbeskrivning

Stilren poster från kategorin Fakta och Kunskap med illustration av kända höga byggnader, deras namn, staden de står i, höjd och byggår.

Vår samling av posters i kategorin Fakta och Kunskap är framtagen som trendriktig design i utbildande syfte. Lär dig mer om Djurspår, Kroppens muskler, Slipsknutar, Tvättsymboler eller Solsystemet samtidigt som du inreder med stilfulla posters. Lär ditt barn mer om Djur i skogen, Djur i havet, Djur på bondgården eller Alfabetets vokaler och konsonanter. Våra Faktatavlor för både vuxna och barn fascinerar och inspirerar på samma gång.

Vi trycker våra posters på 240 grams matt papper av högsta kvalitet från det franska pappersbruket Clairefontaine. Pappret är miljöcertifierat FSC och produktionen Svanen/EU Ecolabel-märkt.
Leveransinformation
Vi erbjuder fri frakt över 295 kr för dig som är Gallerix Member. Att bli medlem är helt kostnadsfritt. För övriga beställningar erbjuder vi fri frakt över 395 kr. Handlar du för under gränsen för fri frakt tillkommer en fraktavgift på 59 kr.

Vår leveranstid är normalt 2-4 arbetsdagar från beställningsdatum. Vänligen notera att leveranstiden kan vara något längre vid högtider och hög belastning hos fraktbolagen.

 

 

Andra köpte

Vad våra kunder tycker

Marie Håkansson
2020-12-01
Superfina kartor!

Jag har beställt från andra ställen tidigare men det gör jag inte igen, nu har jag hittat hem :) Verkligen otroligt nöjd med mina posterkartor. Jättefin...

Raffaella
2020-12-01
Perfekt

Snabbt och super bra kvalitet! Jag blev 100% nöjd!

Ola Jonsson
2020-12-01
Som utlovat

Allt bra

Alex
2020-12-01
Nöjd

Allt gick fort och då gjorde jag rn special beställning också, super fint, super nöjd.

Senast besökta artiklar