Filtrera urval

Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Använd filter
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX

Modern konst

Abstrakt konst


Tavlor med abstrakt konst

Få konststilar inspirerar och fascinerar på samma sätt som abstrakt konst. Abstrakt konst är ofta definitionen av det vi kallar bara Konst när vi talar om Modern konst eller konst online. När du söker en tavla eller poster som ska sticka ut, som folk kan stå och beundra och som betraktare kan förundras över så är motiv från just kategorin abstrakt konst det självklara valet. Abstrakta tavlor och abstrakta posters ger utrymme för tolkning på ett sätt som ingen annan kategori av posters gör. Från de enkla minimalistiska abstrakta tavlorna, ofta i ljusa och mättade färger, till detaljerade målningar och kreativa illustrationer . Våra abstrakta tavlor är framtagna dels av våra egna designers och illustratörer men också av etablerade konstnärer och tecknare.

Stilar inom abstrakt konst

Inom abstrakt konst finns en rad olika konststilar. Hos Gallerix hittar du noga utvalda posters inom abstrakt konst med line art-skisser, illustrationer, vattenfärg, grafisk konst, blyertsskisser, geometrisk design och akvarellmålningar för att nämna några. Oavsett om din inredning går i modern stil med stora öppna ytor och ljusa väggar eller i en varmt ombonad estetisk stil med mängder av detaljer så finns något inom kategorin abstrakt konst för alla smaker. Ingen annan konstform är så uttrycksfull som just abstrakt konst. Låt din konsttavla skapa kontrast och vara en central punkt på väggarna i din inredning eller välj ett konstmotiv som väver samman stil och form i ditt rum. Du hittar garanterat en abstrakt tavla som passar perfekt i just ditt hem.

Kombinera abstrakt konst

Tavlor från kategorin abstrakt konst är ofta snygga att hänga upp som enskilda tavlor i stora format, men de är också en självklar del av en modern och trendig tavelvägg. Ingen tavelvägg är komplett utan posters med abstrakta motiv. Kombinera gärna dina konsttavlor med posters ut kategorin Texttavlor eller Botaniskt för en stilsäker och trendriktig tavelvägg.

Vad våra kunder tycker

Maria
2021-01-27
Fina produkter

Väldigt nöjd med produkterna och leveransen.

Adam
2021-01-26
Toppen!

Kanonbra service! Snabb leverans och perfekt kvalitet!

Ellinor Lundgren
2021-01-25
Toppen!

Missade lite i min beställning men det ordnade ni upp! Tack snälla för god service och fantastiska tavlor!

Linda
2021-01-25
Fel som blev rätt!

Mina posters hade felaktig färgställning, och jag gjorde en reklamation samma kväll. Fick svar direkt och M tyckte som jag. Fick nya bilder som är perfekta...