Vinterrea - Nu upp till 35% rabatt
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Sortering
Använd filter
Barntavlor
Barntavlor
För små och stora

Barntavlor

Vår samling av barntavlor till barnrummet är framtagen för att charma och inspirera såväl stora som små. Lekfullheten i dessa barnposters, som både är pedagogiska och stilfulla, låter dig skapa ett trendriktigt barnrum fyllt av glädje och inspiration. Dessa barntavlor är också fina presenter till en familjemedlem eller vän till dop eller födelsedag.
Barntavlor

Tavlor till barnrummet

Hos Gallerix hittar du ett stort urval av barntavlor och online. Vi har mängder med söta barntavlor och barnposters i olika stilar. Posters för små barn och posters för stora barn, från de minsta bebisarna till större barn i tonåren. Barnposters med lekfulla motiv är det självklara valet när du ska inreda ett barnrum. Bland våra populära barntavlor hittar du posters som Batman, "Katten och Fjärilen", "Teddy Moon", "Rosa Ballonger", "Hakuna Matata", "I love you to the moon and back" och mycket annat. Skapa en lekfull tavelvägg genom att kombinera olika barntavlor.

Inred med tavlor till barn

Barnrum för både stora och små barn ska vara fyllda av lekfullhet och kärlek. Posters till barn är ett perfekt sätt att skapa en lekfull, härlig och personlig stil i ett barnrum. Vi har fina barntavlor för alla typer av barnrum och fina barnposters för alla typer av stilar. Från det ljusa, mysiga bebisrummet till det färgglada, häftiga tonårsrummet. Ett bra och billigt sätt att uppdatera är att kontinuerligt byta ut motiven i dina ramar. Vi släpper nyheter varje vecka som håller dig uppdaterad.

Lekfulla och färgglada barntavlor och barnposters

Våga sätta färg på väggarna i ditt barnrum med lekfulla och färgglada barnposters. Uppmuntra till både lek och inlärning med barntavlor på djur, kända figurer eller fantasifulla rymdmotiv. Ramar in dina barntavlor med någon av våra snygga ramar i svart finsih, vit finish eller solid ek. Alla våra barnposters och tavelramar finns i storlekarna 21x30, 30x40, 50x70 och 70x100 cm. En barntavla är också en fin present att ge bort som gåva till en vän eller familjemedlem.

Barntavlor för pedagogisk inlärning

Med våra barntavlor i serien "Lär dig mer om" får du fart på ditt barns inlärningsprocess samtidigt som du gör det fint på väggarna. Upptäck våra djurtavlor för barn "Djur på bondgården", "Djur i havet", "Djur i djungeln", "Djur i Afrika" eller "Djur i skogen". Ditt barn lär sig att känna igen djurens former, vart de lever och vad de heter. De lite större barnen lär sig också att läsa och stava eftersom djurens namn finns utskrivna på tavlorna. Pedagogiska barntavlor finns även med våra barnposters "Lär dig mer om alfabetet" och "Lär dig mer om siffror". Snygga, lekfulla och roliga tavlor för barn!