Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Sortering
Använd filter
Djurtavlor Posters
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX
Ett levande rum

Djurtavlor

Våra vackra och stilrena posters med djurmotiv passar de flesta rum och inredningsstilar. Djurens former och färger både inspirerar och imponerar och sätter avtryck i vår väggkonst. Matcha posters med djur med posters från andra kategorier när du bygger din tavelvägg för att skapa dynamik och liv på dina väggar.

Djurtavlor och Posters med djur


Köpa snygga djurtavlor

Ska du köpa djurtavlor ska du besöka Gallerix.se. Hos Gallerix hittar du ett brett urval av djurtavlor och posters med djur med fantastiska bilder på djur som lejon, tiger, häst, giraff, uggla, björn, zebra, flamingo och elefant. Här finns också djurtavlor med insekter och fåglar som kompletterar samlingen av tavlor med vilda djur. Gemensamt är att posters med djur berör och skapar liv i din inredning på ett sätt som få andra kategorier av posters gör. Posters med djur är dessutom uppskattat av både vuxna och barn och ofta är det bland just djurtavlor du hittar barnens favoriter.

Inredning med djurtavlor

Att använda posters med djur i din inredning är ett perfekt sätt att få in naturen i ditt hem. Bland våra posters med djur finns både vackra fotografier, stilrena illustrationer av djur, konsttavlor och texttavlor. Vi har posters med djur både i färg och svartvitt. Svartvita djurposters passar särskilt väl in i den moderna inredningsstilen och de är dessutom lätta att kombinera med posters från andra kategorier. Vi använder ofta posters med djur när vi skapar våra egna tavelväggar. Söker du inspiration rekommenderar vi dig att spana in någon av våra egna vackra tavelväggar som du hittar här på hemsidan eller på Instagram.

Vilda djur

Bilder och fotografier på vilda djur har alltid fascinerat. Vackra djur från världens alla hörn i sin naturliga miljö. Låt våra posters med djur bli en naturlig del av din inredning eller tavlevägg. Vackra posters på elefant, lejon, tiger, leopard, zebra, häst, björn eller fåglar. Vi har ett brett utbud av posters med djur och flera av våra djurposters tillhör våra bästsäljare. Posters med djur är fint att hänga upp både enskilt i lite större format eller som en del av en större tavelvägg.

Dekorera med djurmotiv

Våra djurtavlor finns för både stora och små, vuxen och barn. Vackra foton på vilda djur passar bra att inreda med i vardagsrummet, hallen, matsalen eller sovrummet. I kategorin Barntavlor finns posters med söta illustrationer av djur, fina foton och lekfulla djurtavlor med tecknade bilder. Alla våra posters med djur finns i storlekarna 21x30, 30x40, 50x70 och 70x100 cm. Rama in din djurposter med någon av våra snygga och högkvalitativa tavelramar i svart finish, vit finish eller solid ek.