Upp till 25% rabatt på posters.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Sortering
Använd filter
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX
Make a Fashion Statement
Stilsäkra modeposters
Våra stilsäkra posters i kategorin Mode erbjuder något för alla inredningsfantaster. Trendsäkra ditt hem med någon av våra vackra illustrationer, snygga modefotografier eller träffsäkra citat. Matcha snyggt med posters från kategorin texttavlor eller fotokonst för att skapa stilsäkra kombinationer som garanterat imponerar i betraktarens ögon.

Mode Poster


Trendiga mode posters

I vår kategori Mode posters hittar du utvalda fashion posters med modeinspirerade motiv inom stil, skönhet, accessoarer, skor, makeup och kläder. Fashion posters utmärker sig genom mycket attityd, häftiga budskap, kreativa foton och vågade motiv. Fashion posters är ofta helt unika i sina kreativa uttryck oavsett om det är ett foto, en texttavla, en illustration eller en konsttavla. Flertalet av våra fashion posters är fotade av välkända modefotografer eller designade med hjälp av modestylister.

Texttavlor med mode

Textposters med kända citat och ordspråk är fina att kombinera med mode fotografier. De passar särskilt bra som en del av en större tavelvägg där textposters skapar kontrast och utrymme vilket ger en bra balans till helheten. Bland våra texttavlor i kategorin mode posters hittar du citat och ordspråk frän kända modeikoner, modehus och andra celebriteter så som Coco Chanel och Marc Jacobs. Våra modeposters, både i färg och svartvitt, är extra snygga att hänga upp i sovrummet, hallen eller vardagsrummet.

Mode posters till tavelväggen

En tavelvägg med fashion posters i olika format utstrålar både känsla och attityd. Kombinera gärna stora mode posters med små vackra bilder och texttavlor för att skapa variation. En stor svartvit mode poster kan exempelvis kombineras med en blandning av mode posters både i färg och svartvitt i lite mindre format. Våga låta de tuffa bilderna ta plats!

Fashion posters online

Våra fashion poster passar dig som söker posters med tuffa motiv och mycket attityd. Våra mode posters finns i storlekarna 21x30, 30x40, 50x70 och 70x100cm. Vi trycker alla posters på ett 200 gram matt premiumpapper av riktigt hög kvalitet. Rama in dina mode posters med någon av våra snygga tavelramar i svart finish, vit finish eller solid ek.

Vad våra kunder tycker

Sanna
2021-08-02
Perfekt!

Supernöjd med min poster! Snabb och trevlig bemötande av kundservice också!! :)

Sofie
2021-08-01
Bra fin ram

Enkel att sätta upp. Fin ram. Synd att det var plast och inte glas i ramen. Men inget som påverkar det slutgiltiga resultatet negativt.

Kristina
2021-08-01
SuoerFina posters

Snabb leverans och superfina posters!

Malin
2021-07-31
Enkelt, snabbt och bra kvalitet

Mycket nöjd!