Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Sortering
Använd filter
Botaniska posters Posters
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX
Växter och Blommor

Botaniska posters

Botaniska posters tillhör en av våra mest populära kategorier och posters med blommor, posters med torkade växter och posters med gröna blad finns alltid respresenterade på våra topplistor bland bästsäljare och trendig konst. Ingen tavelvägg är komplett utan posters med blommor och posters med växter.

Botaniska posters med blommor och växter


Posters med botaniska motiv

Hos Gallerix hittar du ett stort utbud av botaniska posters med växter och blommor. I denna kategori finns bland annat posters med torkade växter, gröna blad, blommor och kaktusar. Här finns allt ifrån färgglada målningar av naturlandskap till stilrena illustrationer av växter. Särskilt populära är posters med rosor, eukalyptus, bananblad och palmblad. Bland botaniska posters finns något för alla smaker och stilar som garanterat lyfter inredningen i ditt hem.

Posters med blad och torkade växter

Posters med torkade växter och gröna blad tillhör våra favoriter och storsäljare. De passar i all typ av inredning och är ofta snygga att hänga upp både enskilt, som "perfect pair" eller tillsammans med andra posters i en tavelvägg. Posters med torkade växter, ofta i bruna och beige färger, ger en naturlig och avskalad känsla som smälter väl in i inredning i skandinavisk stil. Posters med gröna blad är fina i kombination med de naturligt gröna färgerna från levande växter i ditt hem.

Posters med blommor

Låt dina blommor blomma året om! Posters med blommor finns i alla möjliga varianter och färgkombinationer. Gemensamt är vackra former, hög detaljrikedom och underbara färger. Vi har ett stort utbud av posters med blommor och motiv som är unikt framtagna för att passa under olika säsonger av året.

Dekorera med botaniska posters

Att inreda med botaniska motiv är en självklarhet. Botaniska posters tillhör en av våra mest populära kategorier. I den här kategorin posters hittar du posters med blommor, posters med torkade växter och posters med gröna blad finns alltid respresenterade på våra topplistor bland bästsäljare och trendig konst. Ingen tavelvägg är komplett utan posters med blommor och posters med växter. Rama in dina posters i någon av våra högkvalitativa tavelramar i svart, vit eller ek. Både ramar och posters finns i storlek 21x30, 30x40, 50x70 och 70x100 cm.