Vinterrea - Nu upp till 35% rabatt
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Sortering
Använd filter
Botaniska posters
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX
Växter och Blommor

Botaniska posters

Ordet botanik kommer från det grekiska ordet botanikos som i sin tur kommer från ordet botané för ”växt”. Det kan kanske framstå som överflödig information men i själva verket innebär det att botanik som vi känner den idag, ett brett och omfattande vetenskapligt fält, redan var aktivt i det antika Grekland. Det började med Theophrastus som vi idag anser vara far till botanisk vetenskap och över två tusen år senare har växternas alla mysterier fortfarande inte blivit helt avslöjade. Det kan vara fascinerande att tänka att det finns människor som viger sina liv åt växter men det finns inget i växtvärlden som inte avslöjar sig som både komplext och intressant vid närmare granskning. Det är en av anledningarna till att vi älskar att arbeta med botaniska motiv när vi skapar våra posters.
Växter och Botaniska Posters

Posters med botaniska motiv

Vi har ett stort utbud av botaniska posters att upptäcka. I denna kategori hittar du bland annat posters med torkade växter, posters med gröna blad, posters med blommor och posters med kaktusar. Vi har allt ifrån färgglada och färgsprakande målningar av naturlandskap till stilrena illustrationer av växter. Särskilt populära är våra posters med rosor, eucalyptus, bananblad och palmblad. I vår unika samling av posters med blommor och botaniska motiv finns något för alla smaker och stilar som garanterat lyfter inredningen i ditt hem.

Posters med blad och torkade växter

Posters med torkade växter och gröna blad tillhör våra favoriter och storsäljare. De passar i all typ av inredning och är ofta snygga att hänga upp både enskilt, som "perfect pair" eller tillsammans med andra posters i en tavelvägg. Posters med torkade växter, ofta i bruna och beige färger, ger en naturlig och avskalad känsla som smälter väl in i inredning i skandinavisk stil. Posters med gröna blad är fina i kombination med de naturligt gröna färgerna från levande växter i ditt hem.

Posters med blommor

Låt dina blommor blomma året om! Posters med blommor finns i alla möjliga varianter och färgkombinationer. Gemensamt är vackra former, hög detaljrikedom och underbara färger. Vi har ett stort utbud av posters med blommor och motiv som är unikt framtagna för att passa under olika säsonger av året.

Dekorera med botanik

Att inreda med botaniska motiv är en självklarhet. Botaniska posters tillhör en av våra mest populära kategorier och posters med blommor, posters med torkade växter och posters med gröna blad finns alltid respresenterade på våra topplistor bland bästsäljare och trendig konst. Ingen tavelvägg är komplett utan posters med blommor och posters med växter. Rama in dina posters i någon av våra högkvalitativa tavelramar i svart, vit eller ek. Både ramar och posters finns i storlek 21x30, 30x40, 50x70 och 70x100 cm.