Filtrera urval

Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Använd filter
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX

Från Paris till New York

Städer Posters


Posters med kända städer

Den mest tidlösa klassikern av posters i kategorin Städer och Arkitektur är utan tvekan Poster New York City med svartvitt foto över Manhattan. Mitt på Manhattan står Empire State Building med spiran insvept i tunn dimma. När Empire State Building stod färdigbyggd år 1931 var den världens högsta byggnad, ett rekord som stod sig i hela 39 år. I årtionden har Poster New York City hängt på våra väggar i hem världen över och berört och fascinerat. En riktig posterklassiker som består även om layouten moderniserats något under åren. En annan klassiker i samma serie är Poster Paris Eiffel Tower, även den med svartvitt fotografi. Dessa storsäljare och favoriter bland klassiska posters utgör själva sinnesbilden för hur posters i denna kategori ska se ut.

Städer och arkitektur världen över

Vi har ett brett utbud av posters i kategorin Städer och Arkitektur. Vår serie av posters med tidlösa klassiker och fotografier i svartvitt som New York och Paris har utökats med andra vackra städer som Miami, Los Angeles, San Francisco, Köpenhamn, Berlin och London. Vi har också en stor samling fotoposters både i färg och i svartvitt från andra vackra platser världen över. Flertalet välkända byggnader finns också som illustrationer bland våra posters i denna kategori.

Posters med vacker arkitektur

Det är lätt att förstå varför fotografer lockas till vackra, kända byggnader. Från världens alla hörn har vi samlat vacker fotokonst på arkitektur när den är som allra bäst. Fantastiska former, unika mönster, kreativa konstruktioner och underbara färger. Arkitekturen imponerar och som foton på posters gör den sig helt perfekt. Därför använder vi den också gärna i vår inredning för att skapa liv och kontrast på våra väggar. Vi har underbara posters med fotografier på spiraltrappor, konstverk, kända byggnader, tunnelbanor, tågstationer, broar, vägar och mycket annat. Hitta dina favoriter hos Gallerix.

Vad våra kunder tycker

Elin
2021-03-04
Super!

Snabbt svar via kundtjänsten & fantastiskt fina posters!

Wendy
2021-03-01
Snabb leverans

Jättesnabb leverans och bra kvalité på posters

Katarina Hansson
2021-02-27
Tavelram

Toppen!

Milka
2021-02-27
Toppen!

Fin kvalitet och snabb leverans!

https://gallerix.se/posters/30-stader-och-arkitektur