Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Sortering
Använd filter
Städer och Arkitektur Posters
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX
Från Paris till New York

Städer och Arkitektur

De allra flesta av oss har i någon form en favoritstad som ligger lite varmare om hjärtat än andra oavsett om det är en stad vi besökt eller bara drömmer om. Stockholm, Rom, London, Paris, New York och Los Angeles. Mängder av fantastiska städer väntar dig i vårt galleri. Vårt urval av posters i kategorin Städer och Arkitektur är framtaget för att visa de bästa sidorna av våra mest älskade städer världen över. Få ett fönster in i din favoritstad genom att rama in en av våra vackra posters i denna uppskattade kategori.

Posters med städer och arkitektur


Posters med kända städer

Den mest tidlösa klassikern av posters i kategorin Städer och Arkitektur är utan tvekan Poster New York City med svartvitt foto över Manhattan. Mitt på Manhattan står Empire State Building med spiran insvept i tunn dimma. När Empire State Building stod färdigbyggd år 1931 var den världens högsta byggnad, ett rekord som stod sig i hela 39 år. I årtionden har Poster New York City hängt på våra väggar i hem världen över och berört och fascinerat. En riktig posterklassiker som består även om layouten moderniserats något under åren. En annan klassiker i samma serie är Poster Paris Eiffel Tower, även den med svartvitt fotografi. Dessa storsäljare och favoriter bland klassiska posters utgör själva sinnesbilden för hur posters i denna kategori ska se ut.

Städer och arkitektur världen över

Vi har ett brett utbud av posters i kategorin Städer och Arkitektur. Vår serie av posters med tidlösa klassiker och fotografier i svartvitt som New York och Paris har utökats med andra vackra städer som Miami, Los Angeles, San Francisco, Köpenhamn, Berlin och London. Vi har också en stor samling fotoposters både i färg och i svartvitt från andra vackra platser världen över. Flertalet välkända byggnader finns också som illustrationer bland våra posters i denna kategori.

Posters med vacker arkitektur

Det är lätt att förstå varför fotografer lockas till vackra, kända byggnader. Från världens alla hörn har vi samlat vacker fotokonst på arkitektur när den är som allra bäst. Fantastiska former, unika mönster, kreativa konstruktioner och underbara färger. Arkitekturen imponerar och som foton på posters gör den sig helt perfekt. Därför använder vi den också gärna i vår inredning för att skapa liv och kontrast på våra väggar. Vi har underbara posters med fotografier på spiraltrappor, konstverk, kända byggnader, tunnelbanor, tågstationer, broar, vägar och mycket annat. Hitta dina favoriter hos Gallerix.