Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Sortering
Använd filter
Kökstavlor Posters
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX
Posters till köket

Kökstavlor

Köket är hemmets hjärta. Det är här vi lagar mat, samlar familjen och umgås med vänner. Sätt stilen i köket med någon av våra snygga kökstavlor. Vi har allt ifrån inspirerande köksposters med fotografier på mat och dryck till konsttavlor och guider med kaffe, pasta och mycket annat.

Kökstavlor och posters till köket


Snygga kökstavlor online

Oavsett om du har ett lantligt, rustikt, minimalistiskt eller modernt kök har vi posters till köket som passar stilen. Köket är en samlingsplats i hemmet där vi lagar mat, samlar familjen och umgås. Moderna kökstavlor, retro kökstavlor och kökstavlor med text lyfter stilen på väggarna och skapar en personlig och trendriktig atmosfär som gör att vi trivs och inspireras att laga mat. Med snygga posters till köket uppdaterar du lätt stilen.

Köp posters till köket

Ska du köpa kökstavlor och posters till köket ska du besöka Gallerix.se Här finns ett stort utbud av snygga kökstavlor med mängder av olika inspirerande motiv att välja mellan. Posters till köket med vackra fotografier på mat, dryck och bakelser höjer atmosfären och posters med pasta, kaffe eller dryck lyfter stilen i både köket och matsalen. Genom att kombinera moderna kökstavlor med kökstavlor med text skapar du din egen personliga stil som passar köket i just ditt hem.

Inred med tavlor till köket

På vår samlingssida Kökstavlor hittar du ett noga urval konst som är särskilt framtagen för att inspirera och passa till köket och matsalen. Vi har moderna kökstavlor och retro kökstavlor med text, botaniska posters, posters med kaffe och pasta, guider, recept, styckningsscheman och mycket annat att välja mellan. Stora kökstavlor till matsalen eller en liten köksposter till utvalda utrymmen i köket. Varje unik kökstavla och sin speciella plats att fylla!

Matcha konst med rum

Varje rum har sin egen prägel och stil och att anpassa konsten på väggarna efter rummets syfte och funktion är ett bra sätt att skapa rätt känsla. Med billiga kökstavlor och posters till köket kan du snabbt förändra och anpassa stilen. Välj bland ett stort utbud av moderna kökstavlor i olika stilar med motiv som inspirerande fotografier på mat, bakelser, vackra grönsaker, frukter och kryddor eller snygga grafiska tolkningar av mat.