Idag upp till 30% rabatt på posters.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Sortering
Använd filter
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX
Posters till köket

Kökstavlor

Köket är hemmets hjärta. Det är här vi lagar mat, samlar familjen och umgås med vänner. Sätt stilen i köket med någon av våra snygga kökstavlor. Vi har allt ifrån inspirerande köksposters med fotografier på mat och dryck till konsttavlor och guider med kaffe, pasta och mycket annat.
Kökstavlor

Snygga kökstavlor online

Oavsett om du har ett lantligt, rustikt, minimalistiskt eller modernt kök har vi posters till köket som passar stilen. Köket är en samlingsplats i hemmet där vi lagar mat, samlar familjen och umgås. Moderna kökstavlor, retro kökstavlor och kökstavlor med text lyfter stilen på väggarna och skapar en personlig och trendriktig atmosfär som gör att vi trivs och inspireras att laga mat. Med snygga posters till köket uppdaterar du lätt stilen.

Posters till köket

Vi har ett brett utbud av snygga kökstavlor online med mängder av olika inspirerande motiv att välja mellan. Köksposters med vackra fotografier på mat, dryck och bakelser höjer atmosfären och posters med pasta, posters med kaffe eller posters med vin lyfter stilen i både köket och matsalen. Genom att kombinera moderna kökstavlor med kökstavlor med text skapar du din egen personliga stil som passar köket i just ditt hem.

Inred med tavlor till köket

På vår samlingssida Kökstavlor hittar du ett noga urval konst som är särskilt framtagen för att inspirera och passa till köket och matsalen. Vi har moderna kökstavlor och retro kökstavlor med text, botaniska posters, posters med kaffe och pasta, guider, recept, styckningsscheman och mycket annat att välja mellan. Stora kökstavlor till matsalen eller en liten köksposter till utvalda utrymmen i köket. Varje unik kökstavla och sin speciella plats att fylla!

Matcha konst med rum

Varje rum har sin egen prägel och stil och att anpassa konsten på väggarna efter rummets syfte och funktion är ett bra sätt att skapa rätt känsla. Med billiga kökstavlor och posters till köket kan du snabbt förändra och anpassa stilen. Välj bland ett stort utbud av moderna kökstavlor i olika stilar med motiv som inspirerande fotografier på mat, bakelser, vackra grönsaker, frukter och kryddor eller snygga grafiska tolkningar av mat.

Vad våra kunder tycker

Jenny Dahlin
2021-10-25
Toppen!

Jättenöjd med mitt köp. Snabb leverans och fina bilder i bra kvalitet!

Sandra
2021-10-24
Snabbt och smidigt

Snabb och smidig leverans.

ida
2021-10-23
Snabb leverans

Tyckte det var jättebra och smidig leverans!

Sofie
2021-10-23
Bästa servicen och jättefina posters

Vi är jättenöjda med de posters vi köpt! Bra färgnyanser, fin kvalité.