Idag får du upp till 30% rabatt på posters
När du handlar för minst 395kr.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Sortering
Använd filter
Konsttavlor Posters
BROUGHT TO YOU BY GALLERIX
Välkända konstnärer

Konsttavlor

På den här sidan har vi samlat alla våra posters med konst inspirerad av kända konstnärer. Här hittar du målningar och illustrationer med inspiration från bland andra Paul Klee, Claude Monet, Henri Matisse, Katsushika Hokusai och Pablo Picasso.

Tavlor och posters med konst


Köpa konsttavlor och art poster

Ska du köpa konsttavlor ska du besöka Gallerix.se. Hos Gallerix hittar du ett brett utbud av konsttavlor med motiv som har inspirerats av kända konstnärer som Henri Matisse, Pablo Picasso, Claude Monet, Paul Klee och William Morris. Konsttavlor ger utrymme för tolkning på ett sätt som ingen annan kategori av posters gör och en konsttavla har ett unikt uttryck som gör den särskilt passande att hänga upp i stort format. Våra konsttavlor är framtagna av våra egna illustratörer men också av etablerade konstnärer och tecknare.

Konsttavlor i olika format

Våra konsttavlor finns att köpa i fyra olika storlekar. 21x30, 30x40, 50x70 och 70x100 cm som är det största formatet. Vill du rama in din tavla så har vi tavelramar av hög kvalitet i svart, vit och ek. Samtliga ramar levereras med ett kristallklart plexiglas. Vi trycker våra konsttavlor på 200 grams matt papper av högsta kvalitet från det franska pappersbruket Clairefontaine. Pappret är miljöcertifierat FSC och produktionen Svanen/EU Ecolabel-märkt.