Idag upp till 30% rabatt på posters.
Sortera urval
Stäng
Använd filter
Färg
Orientering
Sortering
Använd filter
Posters hos Gallerix
Posters för alla rum

Posters

Hos Gallerix kan du beställa posters online som erbjuder något för alla hem och stilar oavsett vem du är eller vart du bor. Med snygga posters skapar du en personlig stil och lyfter känslan i ditt hem. Vi följer alltid de senaste trenderna inom inredning och konst och lanserar nyheter med utvalda motiv löpande varje vecka. Låt dig inspireras och upptäck de senaste trenderna. Vi erbjuder alltid snabba leveranser och låga priser. Välkommen till Gallerix!
Posters

Komplett utbud av posters online

Hos oss på Gallerix hittar du ett komplett utbud av posters online och något för alla smaker och inredningsstilar. Vi samlar det bästa av konst och design och gör det tillgängligt för alla. Trendig konst och snygga posters online behöver inte kosta skjortan, tvärt om. Vår onlinebutik erbjuder ett brett utbud av väggkonst och billiga posters som passar alla typer av stilar; från lugna härliga naturmotiv och imponerande storstadsmotiv till färgglada eller dova abstrakta posters. Trots den stora variationen i våra bildkollektioner utgör minimalismen och enkelheten i den skandinaviska designstilen kärnan i vår inspiration. Oavsett om din interiör är mörk och tät eller ljus med öppna ytor är vårt breda urval av konst redo att komplettera den med motiv som du själv väljer. Välj bland något av våra teman New Scandinavian Design eller Modern Design alternativt från någon av våra kategorier som botaniska posters, naturposters, grafiska posters, fotokonst, barnposters eller modeposters.

Köpa snygga posters

Ska du köpa posters online ska du besöka GALLERIX.se. I vårt breda sortiment av tavlor och ramar kan du köpa snygga posters som passar alla typer av rum och stilar. Välj inom posterkategorier som abstrakt, botaniskt, djur, svartvita posters, kökstavlor, texttavlor, natur eller barntavlor.

Posters för alla rum

Vi erbjuder ett brett urval av billiga posters och prints som tillsammans med tavelramar av hög kvalitet ger dig möjlighet att kombinera precis den typ av tavelvägg som passar just din stil. Hos oss hittar du mängder av trendiga posters 2021. Hitta dina favoriter och matcha från olika kategorier för att skapa din unika tavelvägg. Vi erbjuder trendriktiga och stilsäkra posters för alla smaker från geometrisk minimalism och svartvit fotokonst till livfulla och iögonfallande djurposters och naturmotiv. Eller varför inte snygga posters från kategorin Städer & Arkitektur med motiv som Poster New York, Poster Paris eller Poster Stockholm. Alla kan kombineras med någon av våra ramar i svart finish, vit finish eller solid ek.

Poster Nyheter, Bästsäljare och Trendigt

Oavsett om du vet precis vilka posters du söker eller om du bara letar inspiration ska det vara lätt att hitta rätt. Vi har delat upp våra posters i kategorier, topplistor och teman för att du lätt ska kunna hitta i utbudet av våra posters. I listan Poster Nyheter hittar du de senast inkomna motiven, listan Bästsäljare listar våra mest Populära posters och i listan Trendigt nu listar våra egna designers och illustratörer de mest trendiga motiven för säsongen. Söker du ett särskilt motiv? Du kan söka på både namn, motiv och kategorier och vill du se posters i en särskild färg eller i ett särskilt format så som liggande eller stående kan du använda vår filterfunktion.

Beställa posters online

När du beställer från Gallerix får du posters av högsta kvalitet. Vi trycker på ett åldersbeständigt 200 gram tjockt papper med en matt och exklusiv yta. Pappret kommer från det franska pappersbruket Clairefontaine. Våra posters finns i fyra olika storlekar: 21x30, 30x40, 50x70 och 70x100 cm. Vi packar i extra kraftiga tuber och i lackerade kartonger av extra stöttålig kvalitet för att säkerställa säkra leveranser till dig som kund. Vi ser också till att erbjuda snabb leverans samt fri frakt över 295kr för dig som blir klubbmedlem. Alla våra försändelser skickas med DHL. I kassan betalar du smidigt och säkert med Klarna som erbjuder både kortbetalning, faktura och direktbetalning. Köp dina posters och ramar hos oss på Gallerix. Love your Home!

Vårt papper

  • 200 gram / m2
  • Tjockt papper
  • Åldersbeständigt
  • Miljöcertifierat FSC
Miljöansvar

När du väljer att handla posters från oss tar vi tillsammans ansvar för miljön och vår natur. Vårt tryckeri är miljöcertifierat och innehar Svanencertifikat för en renare produktion och den el vi använder kommer från lokala producenter. Genom organisationen OneTreePlanted planterar vi nya träd som bland annat renar den luft vi andas och producerar nytt syre. För varje träd vi förbrukar vid framställning av våra posters planterar vi två nya. På så sätt säkerställer vi en hållbar produktionen både idag och i framtiden.

Kundservice

Har du frågor om våra posters eller din beställning är du välkommen att höra av dig till vår kundservice. Vi svarar normalt samma dag och alltid inom 24 timmar på vardagar. Du kontaktar kundtjänst genom vårt kontaktformulär på hemsidan eller genom att skicka ett epost. Vi svarar normalt inom 24 timmar. Välkommen till Gallerix!

Vad våra kunder tycker

Ronald Sundberg
2021-10-21
Posters.

Bra kvalité säker paketering och snygga posters.

Fraydoun Barkho
2021-10-20
Beställning

Beställde en tavla och det gick väldigt fort och kvalitén var prima 👌 5 av 5 👌 och fort gick det.

Gabriella
2021-10-19
Poster för barnrum

Jag beställde 3 posters till barnrummet, de var finare än på bild. Baby lejonet var så sött och passade fint till min dotters rum. Leveransen kom snabbt...

Mikael Stener
2021-10-19
Plansch tulpan i speger.

Bra kvalitet med snabb leverans utifrån att de trycks efter beställning.